اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.
ماشالله نظرا گل کردن باز
چرا نمیفهمید این عصرپادشاهانه
به جز دو سه تا نظر که خوب بودن و یکی در مورد نحوه آزاد سازی گنجینه بود، همشون بادصباست !
حالا یکیتون بیاید جنگ صلیبی انلاین بزنیم بترکونمتون
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.[/div][/quote]
ماشالله نظرا گل کردن باز :|
چرا نمیفهمید این عصرپادشاهانه :|
به جز دو سه تا نظر که خوب بودن و یکی در مورد نحوه آزاد سازی گنجینه بود، همشون بادصباست ! [/div][/quote]
حالا یکیتون بیاید جنگ صلیبی انلاین بزنیم بترکونمتون[/div][/quote]
عه من تازه گیم رجر پاکیدم
بزن بترکونیمت :icon_12:[/div][/quote]
یکی بیاد یاد بده بزنم بترکونمش[/div][/quote]
چی رو یاد بده ؟ :roll:[/div][/quote]
چطوری انلاینش کنم هرکی بتونه منو شکست بده 250سکه جایزه میگیره[/div][/quote]
۲۵۰ تا بده حاضر شم باهات بازی کنم :|
اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.
ماشالله نظرا گل کردن باز
به جز دو سه تا نظر که خوب بودن و یکی در مورد نحوه آزاد سازی گنجینه بود، همشون بادصباست !
مغرور نشو بچه ها خیلی حرفه ای هستنا
مخصوصا امیر گومر
تو بلدی لرد رو غیب کنی؟
خوب مگه با کدها اون کارو نمیکنن ؟
مگه با رمز بازی میکنید اونجوری که کیف نمیده رمز بزنی
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.[/div][/quote]
به جز دو سه تا نظر که خوب بودن و یکی در مورد نحوه آزاد سازی گنجینه بود، همشون بادصباست ! [/div][/quote]
مخصوصا امیر گومر
تو بلدی لرد رو غیب کنی؟[/div][/quote]
خوب مگه با کدها اون کارو نمیکنن ؟ [/div][/quote]
مگه با رمز بازی میکنید اونجوری که کیف نمیده رمز بزنی :icon_2:
ماشالله نظرا گل کردن باز
مخصوصا امیر گومر
تو بلدی لرد رو غیب کنی؟
نخیر بدون رمز لرد مخفی میشه
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.[/div][/quote]
مخصوصا امیر گومر
مگه با رمز بازی میکنید اونجوری که کیف نمیده رمز بزنی :icon_2:[/div][/quote]
نخیر بدون رمز لرد مخفی میشه :|
ماشالله نظرا گل کردن باز
مخصوصا امیر گومر
تو بلدی لرد رو غیب کنی؟
نخیر بدون رمز لرد مخفی میشه
چطور میشه ؟
خوب اینترنت این همه کداشو گذاشتن ، میشه
تو گوگل بزنین مخفی کردن لرد در جنگ های صلیبی
یکیش از آپارات هست آموزش میده
من خودم از گومر یاد گرفتم
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اگه میشد خودمون سرباز هارو حرکت بدیم خیلی خوب میشد مثلا یه تایمی میداد تو اون تایم سربازای دشمن میرسیدن نزدیک قلعه و اون موقع سرباز هارو حرکت میدادیم چه حمله کننده چه دفاع کننده مثل بازی قلعه همون جنگ های صلیبی.[/div][/quote]
مخصوصا امیر گومر
مگه با رمز بازی میکنید اونجوری که کیف نمیده رمز بزنی :icon_2:[/div][/quote]
نخیر بدون رمز لرد مخفی میشه :|
[/div][/quote]
چطور میشه ؟:|
خوب اینترنت این همه کداشو گذاشتن ، میشه :|[/div][/quote]
تو گوگل بزنین مخفی کردن لرد در جنگ های صلیبی
یکیش از آپارات هست آموزش میده
من خودم از گومر یاد گرفتم
باو فروختم حوصلم سر رفته قیمت انقدر بالا بود وسوسه شدم میخواستم بازی کنم تا سرور جدید بیاد ولی 450 هزار تومن خیلی وسوسه کنندس
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یکی بیاد تلگرام بگه چیکار کنم
09305868049[/div][/quote]
بیخی برو عصرتو بازی کن [/div][/quote]
باو فروختم حوصلم سر رفته قیمت انقدر بالا بود وسوسه شدم میخواستم بازی کنم تا سرور جدید بیاد ولی 450 هزار تومن خیلی وسوسه کنندس :icon_2:
باو فروختم حوصلم سر رفته قیمت انقدر بالا بود وسوسه شدم میخواستم بازی کنم تا سرور جدید بیاد ولی 450 هزار تومن خیلی وسوسه کنندس
به فراهانی فروختی ؟
یه نفر بولدار دیگه چه فرقی میکنه حالا اسمشو بگم شاکی میشه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یکی بیاد تلگرام بگه چیکار کنم
09305868049[/div][/quote]
بیخی برو عصرتو بازی کن [/div][/quote]
باو فروختم حوصلم سر رفته قیمت انقدر بالا بود وسوسه شدم میخواستم بازی کنم تا سرور جدید بیاد ولی 450 هزار تومن خیلی وسوسه کنندس :icon_2:[/div][/quote]
به فراهانی فروختی ؟ :roll:[/div][/quote]
یه نفر بولدار دیگه چه فرقی میکنه حالا اسمشو بگم شاکی میشه :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.