اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]صبح بخیر :icon_7:[/div][/quote]
صبح به خیر :D[/div][/quote]
مچڪرҐ :icon_1:
:icon_7:[/div][/quote]
Are U Rooze?[/div][/quote]
i am ramazan :roll:
[/div][/quote]
پس مبارک مبارک که میگن تویی ؟:|[/div][/quote]
yes :icon_12:
داشتی تولدمو تبریک میگفتی ؟ :| ای جان نازی :roll:[/div][/quote]
ای جان ؟ نازی ؟:|
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]صبح بخیر :icon_7:[/div][/quote]
صبح به خیر :D[/div][/quote]
مچڪرҐ :icon_1:
:icon_7:[/div][/quote]
Are U Rooze?[/div][/quote]
i am ramazan :roll:
[/div][/quote]
پس مبارک مبارک که میگن تویی ؟:|[/div][/quote]
yes :icon_12:
داشتی تولدمو تبریک میگفتی ؟ :| ای جان نازی :roll:[/div][/quote]
ای جان ؟ نازی ؟:|[/div][/quote]
محبت واژه :roll:
[/div][/quote]
:roll:
باوو امیری و سید جلال هر دوتاشون فصل بعد پرسپولیسن
اینا همش بازارگرمیه
خواهیم دید
معین امضات نا امیدم کرد
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]باوو امیری و سید جلال هر دوتاشون فصل بعد پرسپولیسن
اینا همش بازارگرمیه[/div][/quote]
خواهیم دید 8-)[/div][/quote]
معین امضات نا امیدم کرد:|
سلام
گفتم تا بازار نقل و انتقالات گرمه یه تاپیک بزنم شما رو در جریان بزارم
متاسفانه از اونجایی که تیم ها زیادن نقل و انتقالات بازیکنان مهم و تیم های پر طرفدار استقلال،پرسپولیس و سپاهان و تراکتور گذاشته میشه. بازیکنان ورودی استقلال:بختیار رحمانی، فرشید باقری، وریا غفوری بازیکنان ورودی پرسپولیس:علیرضا بیرانوند،ساسان انصاری،علی فرامرزی بازیکنان ورودی تراکتور سازی:سعید مرادی، محمد ابراهیمی،آرزداد هارویان بازیکنان ورودی سپاهان:موسی کولیبالی،میرجوان عماد،جلال الدین علی محمدی،طالب ریکانی، محمود قائدرحمتی اسامی بالا قطعی هستن و تازه ترین خبر اینکه وحید امیری در حال پیوستن به استقلال بود که با یه پیشنهاد نجومی از پرسپولیس مواجه شد!
وحید امیری به کدوم تیم میره؟!
امیری در حال پیوستن به پرسپولیس بود که با سرمربی شدن منصوریان در استقلال شرایط یکم تغییر کرد
این مطلب در 1395/03/18 14:35:43 نوشته شده است و در 1395/03/18 14:36:00 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][b]سلام
گفتم تا بازار نقل و انتقالات گرمه یه تاپیک بزنم شما رو در جریان بزارم :D
متاسفانه از اونجایی که تیم ها زیادن نقل و انتقالات بازیکنان مهم و تیم های پر طرفدار استقلال،پرسپولیس و سپاهان و تراکتور گذاشته میشه.8-)
[color=#0000ff]بازیکنان ورودی استقلال:بختیار رحمانی، فرشید باقری، وریا غفوری[/color]
[color=#ff0000]بازیکنان ورودی پرسپولیس:علیرضا بیرانوند،ساسان انصاری،علی فرامرزی[/color]
[color=#800080]بازیکنان ورودی تراکتور سازی:سعید مرادی، محمد ابراهیمی،آرزداد هارویان[/color]
[color=#BAB630]بازیکنان ورودی سپاهان:موسی کولیبالی،میرجوان عماد،جلال الدین علی محمدی،طالب ریکانی، محمود قائدرحمتی[/color][/b]
[i][b]اسامی بالا قطعی هستن و تازه ترین خبر اینکه وحید امیری در حال پیوستن به استقلال بود که با یه پیشنهاد نجومی از پرسپولیس مواجه شد!
[/b][/i]
وحید امیری به کدوم تیم میره؟!
[/div][/quote]
امیری در حال پیوستن به پرسپولیس بود که با سرمربی شدن منصوریان در استقلال شرایط یکم تغییر کرد
احسان علوان زاده بازیکن زیر ۲۳ سال با پرسپولیس ۳ ساله بست
فصل قبل تو مسجد سلیمان بازی میکرد
با اجازه گذاشتم تو پست صفحه اول
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]احسان علوان زاده بازیکن زیر ۲۳ سال با پرسپولیس ۳ ساله بست
فصل قبل تو مسجد سلیمان بازی میکرد [/div][/quote]
با اجازه گذاشتم تو پست صفحه اول ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.