سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
بن شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من 40-50 هزار لایک داشتم حقمو خوردن
ما سربازان اسلامیم و برای اسلام میجنگیم نه برای اکانت و لایک
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-5[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]جالبه :icon_10:[/div][/quote]
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
بن شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_4:[/div][/quote]
سلام:icon_10:
من 40-50 هزار لایک داشتم حقمو خوردن :|:icon_9:[/div][/quote]
ما سربازان اسلامیم و برای اسلام میجنگیم نه برای اکانت و لایک :icon_10:[/div][/quote]
:|
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
بن شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ما سربازان اسلامیم و برای اسلام میجنگیم نه برای اکانت و لایک
برو تیله بازیتو کن عمو
.................. گومر خودتی ؟؟!!
این مطلب در 1395/03/18 23:08:34 نوشته شده است و در 1395/03/18 23:08:49 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-5[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]جالبه :icon_10:[/div][/quote]
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
ما سربازان اسلامیم و برای اسلام میجنگیم نه برای اکانت و لایک :icon_10:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
برو تیله بازیتو کن عمو :icon_10:[/div][/quote]
.................. [b]گومر خودتی ؟؟!![/b]
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
بن شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تو که انقدر طرفدار اسلام و امامانی عزیزم الگ بگیر از امامان تا دروغ نگی اون اکانت اصلیت همش 22 هزار تا لایک داشت
In the name of god
[quote][div][b]alemi-5[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]جالبه :icon_10:[/div][/quote]
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
تو که انقدر طرفدار اسلام و امامانی عزیزم الگ بگیر از امامان تا دروغ نگی اون اکانت اصلیت همش 22 هزار تا لایک داشت ;)
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
بن شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تو که انقدر طرفدار اسلام و امامانی عزیزم الگ بگیر از امامان تا دروغ نگی اون اکانت اصلیت همش 22 هزار تا لایک داشت
لایک چرکه کف دسته واسه لایک دعوا نکنید
من با عالمی دعوا نمی کنم هیچ وقت
In the name of god
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-5[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]جالبه :icon_10:[/div][/quote]
سلام عالمی خودمونی؟؟؟؟
چرا لایکات کم شده؟؟؟؟؟؟؟
تو که انقدر طرفدار اسلام و امامانی عزیزم الگ بگیر از امامان تا دروغ نگی اون اکانت اصلیت همش 22 هزار تا لایک داشت ;)[/div][/quote]
لایک چرکه کف دسته واسه لایک دعوا نکنید :icon_10:[/div][/quote]
من با عالمی دعوا نمی کنم هیچ وقت :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.