سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}
اینکه معلومه .....خودم با1000000000000سرباز
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}[/div][/quote]
سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}
چی میگی تو؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}[/div][/quote]
اینکه معلومه .....خودم با1000000000000سرباز[/div][/quote]
چی میگی تو؟
به حروف بنویس این عددو قسم میخورم بلد نیستی
این همه اردوگاه زدیم همشون خالی بودن
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}[/div][/quote]
به حروف بنویس این عددو :| قسم میخورم بلد نیستی :mrgreen:
یک تیلیارد
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]maxes[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}[/div][/quote]
به حروف بنویس این عددو :| قسم میخورم بلد نیستی :mrgreen:[/div][/quote]
یک تیلیارد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ضایع شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای قسم!!!!!!!!!!
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]maxes[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام به نظر شما بهترین بازیکن در سرور 11 چه کسی است؟و بیشتر شانس دارد؟{برای کتیبه}[/div][/quote]
به حروف بنویس این عددو :| قسم میخورم بلد نیستی :mrgreen:[/div][/quote]
ضایع شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای قسم!!!!!!!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.