من نمیدونم چرا ... ولیخودم یه بار بخاطر ترس از انتقام گرفتن با یه نام دیگه رفتم داخل ... بعدش هم رفتم برای یه کابر بازی کردم و در عین حال که داشتم برای اون بازی می کردم به طور مخفیانه یه لشگر منجنیق فرستادم به شهر اون کسی که ازش میترسیدم ( چون اون ازم نفرت داشت و سرور رو زود تر از من شروع کرده بود و میتونست فارمم کنه در همون لحظه ی اول ... ) به هر حال من با اکانت یه بنده خدای دیگه زدم فارمش کردم ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
من نمیدونم چرا ... ولیخودم یه بار بخاطر ترس از انتقام گرفتن با یه نام دیگه رفتم داخل ... بعدش هم رفتم برای یه کابر بازی کردم و در عین حال که داشتم برای اون بازی می کردم به طور مخفیانه یه لشگر منجنیق فرستادم به شهر اون کسی که ازش میترسیدم ( چون اون ازم نفرت داشت و سرور رو زود تر از من شروع کرده بود و میتونست فارمم کنه در همون لحظه ی اول ... ) به هر حال من با اکانت یه بنده خدای دیگه زدم فارمش کردم ...
نمی دونم هم می ذاشتی خوب بود و هیچکدام هم باید می ذاشتی
والا من که با اسم خودم میام رفیقامو پیدا کنم و علی الخصوص اسم اصلی دشمنا بشناسن بازی لذت بخش تر شه
نمی دونم هم می ذاشتی خوب بود و هیچکدام هم باید می ذاشتی
والا من که با اسم خودم میام رفیقامو پیدا کنم و علی الخصوص اسم اصلی دشمنا بشناسن بازی لذت بخش تر شه
یادم اومد
اسم اکانتت سمپادی بود
اونی که میخواستی بزنی هم فرهاد مجیدی یا صنعت نفت بود فکر کنم اسمش
درسته؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من نمیدونم چرا ... ولیخودم یه بار بخاطر ترس از انتقام گرفتن با یه نام دیگه رفتم داخل ... بعدش هم رفتم برای یه کابر بازی کردم و در عین حال که داشتم برای اون بازی می کردم به طور مخفیانه یه لشگر منجنیق فرستادم به شهر اون کسی که ازش میترسیدم ( چون اون ازم نفرت داشت و سرور رو زود تر از من شروع کرده بود و میتونست فارمم کنه در همون لحظه ی اول ... ) به هر حال من با اکانت یه بنده خدای دیگه زدم فارمش کردم ...
[/div][/quote]
یادم اومد
اسم اکانتت سمپادی بود
درسته؟
یادم اومد
اسم اکانتت سمپادی بود
درسته؟
نه باو . اون یه سرور دیگه بود که فعالیت نداشتم ... توی اون سرور اسمم ( گمشده 90 ) بود ... این بی ربط ترین چیزی بود که به ذهنم رسید ... هیچ گونه ربطی به من نداره ... درمورد دشمنم داری درست میگی ... ولی توی اون سرور یادم نیست با اکانت اولش بازی می کرد یا دومی ...
@spamino_bot
[quote][div][b]desrt.strom2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من نمیدونم چرا ... ولیخودم یه بار بخاطر ترس از انتقام گرفتن با یه نام دیگه رفتم داخل ... بعدش هم رفتم برای یه کابر بازی کردم و در عین حال که داشتم برای اون بازی می کردم به طور مخفیانه یه لشگر منجنیق فرستادم به شهر اون کسی که ازش میترسیدم ( چون اون ازم نفرت داشت و سرور رو زود تر از من شروع کرده بود و میتونست فارمم کنه در همون لحظه ی اول ... ) به هر حال من با اکانت یه بنده خدای دیگه زدم فارمش کردم ...
[/div][/quote]
یادم اومد
اسم اکانتت سمپادی بود
درسته؟[/div][/quote]
نه باو . اون یه سرور دیگه بود که فعالیت نداشتم ... توی اون سرور اسمم ( گمشده 90 ) بود ... این بی ربط ترین چیزی بود که به ذهنم رسید ... هیچ گونه ربطی به من نداره ... درمورد دشمنم داری درست میگی ... ولی توی اون سرور یادم نیست با اکانت اولش بازی می کرد یا دومی ...
والا بخدا هر تاپیکی که نباید بگی 96 بخدا رای نمیاره
به همین خیال باش
96 کابوس آدم برفی هاست
حالا این 96 چی هست ؟
@spamino_bot
[quote][div][b]گومر13[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر13[/b][/div][div]96 :icon_10:[/div][/quote]
:|
والا بخدا هر تاپیکی که نباید بگی 96 بخدا رای نمیاره :geek:[/div][/quote]
به همین خیال باش :icon_4:
96 کابوس آدم برفی هاست :icon_10:[/div][/quote]
حالا این 96 چی هست ؟
به همین خیال باش
96 کابوس آدم برفی هاست
حالا این 96 چی هست ؟
سال96
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر13[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر13[/b][/div][div]96 :icon_10:[/div][/quote]
حالا این 96 چی هست ؟
[/div][/quote]
سال96
به همین خیال باش
96 کابوس آدم برفی هاست
حالا این 96 چی هست ؟
سال96
سرور جهانی 0 هنوز فعاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر13[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر13[/b][/div][div]96 :icon_10:[/div][/quote]
حالا این 96 چی هست ؟
[/div][/quote]
سال96[/div][/quote]
سرور جهانی 0 هنوز فعاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.