are hamin alan inaiy k goftio bacheha az mamad shenidan
khoda * az daste ma narahat nabashe chon in faghat ye bazie
rohesh shad
yadesh gerami
man be shakhse kheili narahat shodam
میثم سامورایی
khoda kone az daste ma narahat nabashe chon in faghat ye bazie
rohesh shad
yadesh gerami
khoda * az daste ma narahat nabashe chon in faghat ye bazie
rohesh shad
yadesh gerami
قربانت داداش ...
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]s.a.m.o.r.a.i[/b][/div][div]are hamin alan inaiy k goftio bacheha az mamad shenidan
khoda kone az daste ma narahat nabashe chon in faghat ye bazie
rohesh shad
yadesh gerami
man be shakhse kheili narahat shodam[/div][/quote]
قربانت داداش ...
شناختی بهش نداشتم اما ادم دلش می گیره که جوونا مملکتمون این طور فوت می کنن
روحش شاد و یادش گرامی
ممنون داداش
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]شناختی بهش نداشتم اما ادم دلش می گیره که جوونا مملکتمون این طور فوت می کنن
روحش شاد و یادش گرامی[/div][/quote]
ممنون داداش
انا لله وانا الیه راجعون بچه به جرات میگم یکی از بهترین ادمهایی که توی زندگیم میشناختم و از جهت مرام و معرفت هیچی کم نداشت امروز از دست دادم . این حرفا رو نه بخاطر این که الان بینمون نیست بزنم نه واقعا پسر گلی بود. توی این سرورهایی که با هم بازی میکردیم به ندرت رامین با بازیکنای دیگه حرف میزد و بیشتر من با بقیه ارتباط میزاشتم ولی مثل کوه از من حمایت میکرد . الان هم که اعلامیش دستمه بازم باورم نمیشه .
روحش شاد و یادش گرامی باد
[u][b]انا لله وانا الیه راجعون[/b][/u]
[i]بچه به جرات میگم یکی از بهترین ادمهایی که توی زندگیم میشناختم و از جهت مرام و معرفت هیچی کم نداشت امروز از دست دادم . این حرفا رو نه بخاطر این که الان بینمون نیست بزنم نه واقعا پسر گلی بود. توی این سرورهایی که با هم بازی میکردیم به ندرت رامین با بازیکنای دیگه حرف میزد و بیشتر من با بقیه ارتباط میزاشتم ولی مثل کوه از من حمایت میکرد . الان هم که اعلامیش دستمه بازم باورم نمیشه . [/i]
[b]روحش شاد و یادش گرامی باد [/b]
انا لله وانا الیه راجعون بچه به جرات میگم یکی از بهترین ادمهایی که توی زندگیم میشناختم و از جهت مرام و معرفت هیچی کم نداشت امروز از دست دادم . این حرفا رو نه بخاطر این که الان بینمون نیست بزنم نه واقعا پسر گلی بود. توی این سرورهایی که با هم بازی میکردیم به ندرت رامین با بازیکنای دیگه حرف میزد و بیشتر من با بقیه ارتباط میزاشتم ولی مثل کوه از من حمایت میکرد . الان هم که اعلامیش دستمه بازم باورم نمیشه .
داداش منم باورم نمیشه همیشه یاد و خاطراتش باهامه .
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]hesari1995[/b][/div][div][u][b]انا لله وانا الیه راجعون[/b][/u]
[i]بچه به جرات میگم یکی از بهترین ادمهایی که توی زندگیم میشناختم و از جهت مرام و معرفت هیچی کم نداشت امروز از دست دادم . این حرفا رو نه بخاطر این که الان بینمون نیست بزنم نه واقعا پسر گلی بود. توی این سرورهایی که با هم بازی میکردیم به ندرت رامین با بازیکنای دیگه حرف میزد و بیشتر من با بقیه ارتباط میزاشتم ولی مثل کوه از من حمایت میکرد . الان هم که اعلامیش دستمه بازم باورم نمیشه . [/i]
[b]روحش شاد و یادش گرامی باد [/b][/div][/quote]
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]hesari1995[/b][/div][div][u][b]انا لله وانا الیه راجعون[/b][/u]
[b]روحش شاد و یادش گرامی باد [/b][/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.