سلام
اول از همه باید بگم که این بازی خیلی خوبه و من دوسش دارم . (کلا اعتیاد آوره
) . من 3 تا سروز بازی کردم .
ولی فکر می کنم که اگر 2 قابلیت به این بازی اضافه بشه ، بهتر و قشنگ تره و مهیج تره ..
1: فکر می کنم همه ی شما ، بازیهای دیگر رو تو سایت های دیگه هم تجربه کردید . به خصوص سایت های خارجی . برتری که من دیدم این بود که اینجا سکه رو فقط باید بخری . (شاید بتونی گاهی یه اردوگاه و بزنی و یه کم سکه بگیری 1% احتمال داره ) . ای کاش مسئولین و برنامه نویسها بازی رو طوری طرحی می کردند که مثلا به ازای ارتقاء به فلان سطح ، 2 تا سکه بگیری . و یا اگر مثلا تو نبرد پیروز بشی ، سکه هم بگیری . در صورتی که کاملا یک طرفه است . و فقط کاربر باید سکه بخرد . و تولیدی وجود ندارد . فکر می کنم این یکی از دلایلی هست که هیجان بازی رو و انگیزه رو کم کرده .
2: دیدن جنگ سرباز ها می تونه جالب باشه . در صورتی که ما فقط نتیجه رو می بینیم .
لطفا شما هم نظر خودتون و بنویسید . آیا با من موافقید یا مخالف .

متشکرم ... نرگس
اول از همه باید بگم که این بازی خیلی خوبه و من دوسش دارم . (کلا اعتیاد آوره

ولی فکر می کنم که اگر 2 قابلیت به این بازی اضافه بشه ، بهتر و قشنگ تره و مهیج تره ..
1: فکر می کنم همه ی شما ، بازیهای دیگر رو تو سایت های دیگه هم تجربه کردید . به خصوص سایت های خارجی . برتری که من دیدم این بود که اینجا سکه رو فقط باید بخری . (شاید بتونی گاهی یه اردوگاه و بزنی و یه کم سکه بگیری 1% احتمال داره ) . ای کاش مسئولین و برنامه نویسها بازی رو طوری طرحی می کردند که مثلا به ازای ارتقاء به فلان سطح ، 2 تا سکه بگیری . و یا اگر مثلا تو نبرد پیروز بشی ، سکه هم بگیری . در صورتی که کاملا یک طرفه است . و فقط کاربر باید سکه بخرد . و تولیدی وجود ندارد . فکر می کنم این یکی از دلایلی هست که هیجان بازی رو و انگیزه رو کم کرده .
2: دیدن جنگ سرباز ها می تونه جالب باشه . در صورتی که ما فقط نتیجه رو می بینیم .

لطفا شما هم نظر خودتون و بنویسید . آیا با من موافقید یا مخالف .

متشکرم ... نرگس
نظرسنجی
- موافقم با این نظر
- مخالفم با این نظر
این مطلب در 1395/02/21 08:09:54 نوشته شده است و در 1395/02/21 08:10:20 ویرایش شده است .
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!