کسی که بتونه واسه من 15تا اکانت بیاره بالا 3000تا سکه هدیه بهش میدم هر کی میتونه پیام بده
بیا من 3 تا برات میارم بالا تا هفته اولم هستم رو اکانتت 1200 تا بزن ولی 15 تا فک نکنم برسم کی حوصله این ور اون ور داره اینقدر
خار کنکور
[quote][div][b]mehdi.2020[/b][/div][div]کسی که بتونه واسه من 15تا اکانت بیاره بالا 3000تا سکه هدیه بهش میدم هر کی میتونه پیام بده [/div][/quote]
بیا من 3 تا برات میارم بالا تا هفته اولم هستم رو اکانتت 1200 تا بزن ولی 15 تا فک نکنم برسم کی حوصله این ور اون ور داره اینقدر
میخوای بیارن باللا برات اگر تو دور روز اول تحویلت بدم یعن یاخر حمایت 600 تا هم بسته منابع هر شهرم برات به قدری میشکم بالا اندازه متروکه 600 تایی هرکدومشون بدن
خار کنکور
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
میخوای بیارن باللا برات اگر تو دور روز اول تحویلت بدم یعن یاخر حمایت 600 تا هم بسته منابع هر شهرم برات به قدری میشکم بالا اندازه متروکه 600 تایی هرکدومشون بدن
شما
150
یعنی پونزده تومن برای یکی از دوستان
من بزن
هم پلیرش میشی
هم رمز بهت میده
بشینی براش بازیکنی
هم آخر سرور دوبرابرش میبری
shoma 150 seke ro 15 toman mikharid
?
bebinam nakone shoma bala shahr mishinid vase shoma geron tar hesab mikonan
میثم سامورایی
[quote][div][b]mahrdad1322[/b][/div][div]شما
150
یعنی پونزده تومن برای یکی از دوستان
من بزن
هم پلیرش میشی
هم رمز بهت میده
بشینی براش بازیکنی
هم آخر سرور دوبرابرش میبری :icon_12:[/div][/quote]
shoma 150 seke ro 15 toman mikharid
?
bebinam nakone shoma bala shahr mishinid vase shoma geron tar hesab mikonan :D
جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی
متروکه چند تایی؟
خار کنکور
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی :D[/div][/quote]
متروکه چند تایی؟
جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی
متروکه چند تایی؟
1100 جمعیتی
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی :D[/div][/quote]
متروکه چند تایی؟
[/div][/quote]
1100 جمعیتی
متروکه چند تایی؟
1100 جمعیتی
مولتی بازی خوب نیستاااااااا جیزه
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی :D[/div][/quote]
متروکه چند تایی؟
[/div][/quote]
1100 جمعیتی [/div][/quote]
[b]مولتی بازی خوب نیستاااااااا[/b]
[u]جیزه[/u]
متروکه چند تایی؟
1100 جمعیتی
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی :D[/div][/quote]
متروکه چند تایی؟
[/div][/quote]
[u]جیزه[/u][/div][/quote]
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره :icon_2:
متروکه چند تایی؟
1100 جمعیتی
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره
مهرداد
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]جای 15 تا اک 6 تا متروکه اخر روز سوم بازی بزنم برات چقدر بهم میدی بعدم اک هارو میدم به خودت استفاده کنی :D[/div][/quote]
متروکه چند تایی؟
[/div][/quote]
[u]جیزه[/u][/div][/quote]
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره :icon_2:[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.