برادر شما انقدر بازیکنی اول شص پات نره تو چشت
دوما ما خالی بن
ام 22 همتون میبینیم
بهتر پولاتون جمع کنین برای اون موقع برادر جان
خوشحال میشیم یه کلی بندازیم
تیم ما رو هم شما میبینی برادر
اون موقع اس تو داستانا مینویسن
نه تو انجمن
بای بای
مهرداد نزنی مارو!
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]mahrdad1322[/b][/div][div]:mrgreen:
دوما ما خالی بن
ام 22 همتون میبینیم :icon_3:
:icon_11:
:icon_4: :icon_4: :icon_4:
نه تو انجمن
بای بای:icon_12:[/div][/quote]
مهرداد نزنی مارو!:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:icon_6:
مهرداد جان
بازم آب روغن قاطی کردی بابا بیخیال یه سرور بزار آسوده بازی کنیم !!
ای بابا
مهرداد
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]مهرداد جان :D
بازم آب روغن قاطی کردی :) بابا بیخیال :| یه سرور بزار آسوده بازی کنیم :| !!
ای بابا :icon_12:[/div][/quote]
:| :|
دوما ما خالی بن
ام 22 همتون میبینیم
نه تو انجمن
بای بای
مهرداد نزنی مارو!
مهرداد
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]mahrdad1322[/b][/div][div]:mrgreen:
دوما ما خالی بن
ام 22 همتون میبینیم :icon_3:
:icon_11:
:icon_4: :icon_4: :icon_4:
نه تو انجمن
بای بای:icon_12:[/div][/quote]
مهرداد نزنی مارو!:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_9:
اگه عمری بود سرور 3 اش ماهم این جوری خرج میکنیم
البته بازم اونیکه
20 ملیون گذاشته رو خداشفا بده
خیلی پوله میشه با هاش یه ماشین خرید
فازشون چیه کل میندازن
مثل من باشین
راحت و فارم
یه چیزی هم میزنیم میدیم تو کار خیر
بابا سرورو معمولی نبود که سررو قهرمانان بود. سر همین همه حساس بودن. بعدشم شاید رو اکت کلا اکوارویم 2 میل خرج شد
ولی من خرج تیمشون رو گفتم با اکت هایی که خریدن 20 میل یمشد
ممد grobs هستم
از فسیل هایه انجمن
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]اگه عمری بود سرور 3 اش ماهم این جوری خرج میکنیم
البته بازم اونیکه
20 ملیون گذاشته رو خداشفا بده
خیلی پوله میشه با هاش یه ماشین خرید :|
فازشون چیه کل میندازن :icon_11::icon_11:
مثل من باشین :icon_12:
راحت و فارم
:icon_12:
یه چیزی هم میزنیم میدیم تو کار خیر :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/div][/quote]
بابا سرورو معمولی نبود که سررو قهرمانان بود. سر همین همه حساس بودن. بعدشم شاید رو اکت کلا اکوارویم 2 میل خرج شد
ولی من خرج تیمشون رو گفتم با اکت هایی که خریدن 20 میل یمشد
ملت دیوانه ان به خدا
خیلی پول نیست
حق بدین انقدر حرص بخوریم البته خرج میشه من خودم از بچه هاییکه رو اک میخکوب بودن شنیدم
زیاد خرج شده
ولی بازم خیلی پوله
ای کاش یکی 20 ملیون به من میداد
ملت دیوانه ان به خدا :ugeek:
خیلی پول نیست :)
حق بدین انقدر حرص بخوریم :| البته خرج میشه من خودم از بچه هاییکه رو اک میخکوب بودن شنیدم
زیاد خرج شده :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|:|:|
ولی بازم خیلی پوله
ای کاش یکی 20 ملیون به من میداد :D
موضوع خرج سرور سوپر اکسپرس هست داداش گلم
خوب عزیزی که پرسیدی من خودم بدون خرج سکه ای رفتم دو سه تا هم کلید نقره و صندوف هم زدم البته تاکید کنم از سرورهای قبلش یه 700 یا 800 تا سکه اورده بودم با این همه سکه می تونی راحت کلید نقره و صندوق و مثل من خوش شانس باشی کنارت طلا بیوفته و بزنی و بفروشی همین البته خودشون زدن خودشون هم بردن من هیچ کاری نکردم این میان
موضوع خرج سرور سوپر اکسپرس هست داداش گلم
خوب عزیزی که پرسیدی من خودم بدون خرج سکه ای رفتم دو سه تا هم کلید نقره و صندوف هم زدم البته تاکید کنم از سرورهای قبلش یه 700 یا 800 تا سکه اورده بودم با این همه سکه می تونی راحت کلید نقره و صندوق و مثل من خوش شانس باشی کنارت طلا بیوفته و بزنی و بفروشی همین البته خودشون زدن خودشون هم بردن من هیچ کاری نکردم این میان
اکانت کتیبه بدون در نظر گرفتن دفسازو جلوزن فقط اکانت های تقویتی غارت رو برای شهرای سوخته حساب کنیم 200 تومن میشه یه 300 .400 هم خرج سکه اک اصلی البته با این خرج نمیشه کتیبه زد چون تیم های دیگه هم هستن یا باید از جیب خرج کنی دفساز بخری و همر دشمناتو بزنی یا باید یه 20 تا رفیق خوب داشته باشی که این کارارو برات انجام بدن
اکانت کتیبه بدون در نظر گرفتن دفسازو جلوزن فقط اکانت های تقویتی غارت رو برای شهرای سوخته حساب کنیم 200 تومن میشه یه 300 .400 هم خرج سکه اک اصلی البته با این خرج نمیشه کتیبه زد چون تیم های دیگه هم هستن یا باید از جیب خرج کنی دفساز بخری و همر دشمناتو بزنی یا باید یه 20 تا رفیق خوب داشته باشی که این کارارو برات انجام بدن :icon_12:
اکانت کتیبه بدون در نظر گرفتن دفسازو جلوزن فقط اکانت های تقویتی غارت رو برای شهرای سوخته حساب کنیم 200 تومن میشه یه 300 .400 هم خرج سکه اک اصلی البته با این خرج نمیشه کتیبه زد چون تیم های دیگه هم هستن یا باید از جیب خرج کنی دفساز بخری و همر دشمناتو بزنی یا باید یه 20 تا رفیق خوب داشته باشی که این کارارو برات انجام بدن
که البته ما هیچی ندارین جز ابراز تاسف
خودم دف ساز و جلو زنت میشم
رفقا زیادن محمود جان
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div][quote][div][b]lordwar[/b][/div][div]اکانت کتیبه بدون در نظر گرفتن دفسازو جلوزن فقط اکانت های تقویتی غارت رو برای شهرای سوخته حساب کنیم 200 تومن میشه یه 300 .400 هم خرج سکه اک اصلی البته با این خرج نمیشه کتیبه زد چون تیم های دیگه هم هستن یا باید از جیب خرج کنی دفساز بخری و همر دشمناتو بزنی یا باید یه 20 تا رفیق خوب داشته باشی که این کارارو برات انجام بدن :icon_12:[/div][/quote]
که البته ما هیچی ندارین جز ابراز تاسف :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/div][/quote]
خودم دف ساز و جلو زنت میشم :icon_4::icon_4::icon_4:
رفقا زیادن محمود جان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.