[quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
اولین تشکرت از طرف من بود یادت نره و همچنین به نظر من خیلی خوبه وقتشو 30 ثانیه کنن عالی می شه بازی جدید هم اضافه کنن خیلی خوب می شه
سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ
اولین تشکرت از طرف من بود یادت نره و همچنین به نظر من خیلی خوبه وقتشو 30 ثانیه کنن عالی می شه بازی جدید هم اضافه کنن خیلی خوب می شه
دومیشم من بودم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
اولین تشکرت از طرف من بود یادت نره و همچنین به نظر من خیلی خوبه وقتشو 30 ثانیه کنن عالی می شه بازی جدید هم اضافه کنن خیلی خوب می شه [/div][/quote]
دومیشم من بودم:)
سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ
دومیشم من بودم
نمی خوام ریا شه ولی سومیشم من بودم
انسان عادت دارد
چیزی را که نمیفهمد مسخره کند.
گوته
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
اولین تشکرت از طرف من بود یادت نره و همچنین به نظر من خیلی خوبه وقتشو 30 ثانیه کنن عالی می شه بازی جدید هم اضافه کنن خیلی خوب می شه [/div][/quote]
دومیشم من بودم:)[/div][/quote]
نمی خوام ریا شه ولی سومیشم من بودم:icon_4::icon_4::icon_4:
سلا
نت در ایران ضعیف است باید فکر کسانی که در کوه و بیابان زندگی میکنند را هم کرد واسه اون بیچاره ها 50 ثانیه طول میکشه تا صفحه فقط رفرش شه
و تحسبهم ایقاظاً و هم رقــــــــــود
[quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
سلا :icon_10:
نت در ایران ضعیف است باید فکر کسانی که در کوه و بیابان زندگی میکنند را هم کرد واسه اون بیچاره ها 50 ثانیه طول میکشه تا صفحه فقط رفرش شه :icon_10:
سلا
نت در ایران ضعیف است باید فکر کسانی که در کوه و بیابان زندگی میکنند را هم کرد واسه اون بیچاره ها 50 ثانیه طول میکشه تا صفحه فقط رفرش شه
انها مجبور نیستند بازی کنند
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
نت در ایران ضعیف است باید فکر کسانی که در کوه و بیابان زندگی میکنند را هم کرد واسه اون بیچاره ها 50 ثانیه طول میکشه تا صفحه فقط رفرش شه :icon_10:[/div][/quote]
انها مجبور نیستند بازی کنند:icon_10:
سلا
انها مجبور نیستند بازی کنند
شما هم مجبور نیستی واسه بازی کردن 60 ثانیه صبر کنی میتونی مرورگرو ببندی بری
و تحسبهم ایقاظاً و هم رقــــــــــود
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]iranchi[/b][/div][div]سلا.اقا این نبردو افکارو یکم وقتشو کم کنید بعضیا انگار میخوان اتم بکافن میرن تو مخ[/div][/quote]
نت در ایران ضعیف است باید فکر کسانی که در کوه و بیابان زندگی میکنند را هم کرد واسه اون بیچاره ها 50 ثانیه طول میکشه تا صفحه فقط رفرش شه :icon_10:[/div][/quote]
انها مجبور نیستند بازی کنند:icon_10:[/div][/quote]
شما هم مجبور نیستی واسه بازی کردن 60 ثانیه صبر کنی میتونی مرورگرو ببندی بری :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.