به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
دو تا دوست قدیمی و صمیمی رو تو این سرور داریم چه شود
باز به اسم من امدن تو بازی من که نیستم
تاریخ نویسان در آینده خواهند گفت گلوش درد میکرده نیومده قبلش داشته مسابقه فوتبال نیگا میکرده
ای بابا صدا عربده هام تا اونجا امده دیشب خونم کمتر از نیوکمپ نبود حیف به دلایل اخلاقی نمی شه عکساشو گذاشت
راستی اینجا مگه تاریخ داره که تاریخ نویسان داشته باشه
روحشون مونده فک کنم
قبلانا از اینجور چرت و پرتایی زیاد توی انجمن نقل میشد نمونه اش همین وجود تاریخ نویسان البته فکر کتم در آینده بگن یه بازی بود به اسم عصر پادشاهان الان نیست البته کم و بیش ماییم که این افتخارات رو به بچه هامون خواهیم گفت خخخخخ
این مطلب در 1395/01/15 19:02:41 نوشته شده است و در 1395/01/15 19:03:06 ویرایش شده است .
fяїέηđs
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
دو تا دوست قدیمی و صمیمی رو تو این سرور داریم چه شود :D[/div][/quote]
باز به اسم من امدن تو بازی من که نیستم[/div][/quote]
تاریخ نویسان در آینده خواهند گفت گلوش درد میکرده نیومده قبلش داشته مسابقه فوتبال نیگا میکرده :!:
:icon_4:[/div][/quote]
ای بابا صدا عربده هام تا اونجا امده دیشب خونم کمتر از نیوکمپ نبود حیف به دلایل اخلاقی نمی شه عکساشو گذاشت
راستی اینجا مگه تاریخ داره که تاریخ نویسان داشته باشه[/div][/quote]
روحشون مونده فک کنم :lol:
قبلانا از اینجور چرت و پرتایی زیاد توی انجمن نقل میشد نمونه اش همین وجود تاریخ نویسان البته فکر کتم در آینده بگن یه بازی بود به اسم عصر پادشاهان الان نیست البته کم و بیش ماییم که این افتخارات رو به بچه هامون خواهیم گفت خخخخخ :icon_14:
تاریخ نویسان در آینده خواهند گفت گلوش درد میکرده نیومده قبلش داشته مسابقه فوتبال نیگا میکرده
راستی اینجا مگه تاریخ داره که تاریخ نویسان داشته باشه
روحشون مونده فک کنم
قبلانا از اینجور چرت و پرتایی زیاد توی انجمن نقل میشد نمونه اش همین وجود تاریخ نویسان البته فکر کتم در آینده بگن یه بازی بود به اسم عصر پادشاهان الان نیست البته کم و بیش ماییم که این افتخارات رو به بچه هامون خواهیم گفت خخخخخ
اما جدی الان نگاه کردم دیدم سرور خیلی خلوته همکاری کنید سرور تحریم کنید تا یاد بگیرین به نظر کاربران حداقل برای زمان برگزاری سرور احترام بذارن
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
تاریخ نویسان در آینده خواهند گفت گلوش درد میکرده نیومده قبلش داشته مسابقه فوتبال نیگا میکرده :!:
:icon_4:[/div][/quote]
راستی اینجا مگه تاریخ داره که تاریخ نویسان داشته باشه[/div][/quote]
روحشون مونده فک کنم :lol:
قبلانا از اینجور چرت و پرتایی زیاد توی انجمن نقل میشد نمونه اش همین وجود تاریخ نویسان البته فکر کتم در آینده بگن یه بازی بود به اسم عصر پادشاهان الان نیست البته کم و بیش ماییم که این افتخارات رو به بچه هامون خواهیم گفت خخخخخ :icon_14:[/div][/quote]
اما جدی الان نگاه کردم دیدم سرور خیلی خلوته همکاری کنید سرور تحریم کنید تا یاد بگیرین به نظر کاربران حداقل برای زمان برگزاری سرور احترام بذارن
والا کسی رو تو سرور با این اسم ندیدم زیر اسم خودتون زده تو قهرمانان ثبت نام کردی
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
والا کسی رو تو سرور با این اسم ندیدم زیر اسم خودتون زده تو قهرمانان ثبت نام کردی
ما که تو شاددی برد رئال هستیم واسه همینم نمی یام تا مردم شاد کنیم
بابا تو 20 مین اخر اینقدر داد زدم صدام در نمی یاد
خخخخ مولتی نمیتونی بزنی برا همین نمیای
ای بابا من که مولتی باز نیستم اگه بیام کل سرور می خرم اما اگه شما قبول می کنی جوابگو فحاشی مردم باشین ما هم می یام
خرید و فروش تو قهرمانان ممنوعه
یا بگم تتلو بیاد واست آهنگ ممنوعه رو با مضمون تقدیم به کیگنزارا بخونه
چرا پسرمان رو به راه راست هدایت میکنی ؟!!! احیانا اون الکل اینجا ممنوعه نیست ؟!! یا مولتی اینجا ممنوعه ؟
fяїέηđs
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]ما که تو شاددی برد رئال هستیم واسه همینم نمی یام تا مردم شاد کنیم:mrgreen:
بابا تو 20 مین اخر اینقدر داد زدم صدام در نمی یاد:mrgreen:[/div][/quote]
خخخخ مولتی نمیتونی بزنی برا همین نمیای:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ای بابا من که مولتی باز نیستم اگه بیام کل سرور می خرم اما اگه شما قبول می کنی جوابگو فحاشی مردم باشین ما هم می یام[/div][/quote]
خرید و فروش تو قهرمانان ممنوعه
یا بگم تتلو بیاد واست آهنگ ممنوعه رو با مضمون تقدیم به کیگنزارا بخونه :mrgreen:[/div][/quote]
چرا پسرمان رو به راه راست هدایت میکنی ؟!!! :icon_10: احیانا اون الکل اینجا ممنوعه نیست ؟!! :? یا مولتی اینجا ممنوعه ؟ :?[/div][/quote]
:mrgreen:
لایک داری داش
[quote][div][b]rosel[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
[/div][/quote]
:icon_4: لایک داری داش
خوشم می یاد همه چیز ادم زیر نظر دارین خودم که گفتم اکانت درست سرور دیدم کسی نیومده تحریمش کنیم
حالا که تصمیم امدن ندارم اما شاید فردا پس فردا یه دفعه کله کردیم امدیم
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]rosel[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
[/div][/quote]
خوشم می یاد همه چیز ادم زیر نظر دارین خودم که گفتم اکانت درست سرور دیدم کسی نیومده تحریمش کنیم
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
[/div][/quote]
حالا که تصمیم امدن ندارم اما شاید فردا پس فردا یه دفعه کله کردیم امدیم[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
ربطی به زیر نظر داشتن نداره این گوشه سمت راست سرورای ثبت نام شده هر * رو میزنه
شما هم میخای شرکت کن میخای نکن در هر صورت نه به ما چیزی میرسه نه از ما کم میشه
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]rosel[/b][/div][div]به به میثم کوفت کاری و اقای احسان دردسر
[/div][/quote]
حالا که تصمیم امدن ندارم اما شاید فردا پس فردا یه دفعه کله کردیم امدیم[/div][/quote]
ربطی به زیر نظر داشتن نداره این گوشه سمت راست سرورای ثبت نام شده هر کس رو میزنه
شما هم میخای شرکت کن میخای نکن در هر صورت نه به ما چیزی میرسه نه از ما کم میشه :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.