3 تا متروکه می زنیم اشتراکی اسنفاده می کنیم بعدش که سرباز جمع شد هرکیمتروکه خودشو می زنه !
به راحتی هر چه تمام تر میشیم یه گنده !
اره من و بغلیم هم داریم متروکه می زنیم
3 تا متروکه می زنیم اشتراکی اسنفاده می کنیم بعدش که سرباز جمع شد هرکیمتروکه خودشو می زنه !
به راحتی هر چه تمام تر میشیم یه گنده ! :icon_3:
چقدر نیرو داری؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]اره من و بغلیم هم داریم متروکه می زنیم
به راحتی هر چه تمام تر میشیم یه گنده ! :icon_3:[/div][/quote]
چقدر نیرو داری؟ :mrgreen:
چقدر نیرو داری؟
2 تا دونه !
این مطلب در 1395/01/10 01:32:33 نوشته شده است و در 1395/01/10 01:32:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]اره من و بغلیم هم داریم متروکه می زنیم
به راحتی هر چه تمام تر میشیم یه گنده ! :icon_3:[/div][/quote]
چقدر نیرو داری؟ :mrgreen:[/div][/quote]
2 تا دونه ! :icon_2::icon_3: :mrgreen: :ugeek:
خوشکلمون اسمتو تو بازی بگوو فارمت کنیم فارم کم داریم بیکاریم ! حوصلمون سر رفته !
[quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div]خشگلتون اومد :icon_1:[/div][/quote]
خوشکلمون اسمتو تو بازی بگوو فارمت کنیم فارم کم داریم بیکاریم ! حوصلمون سر رفته !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.