haji-grinof
سلام خسته نباشید خدمت عصر پادشاهانی های گل
من از سرور 5 ایران تو این بازی هستم و بیشتر سرور ها رو دنبال میکردم چیزی که میخوام در موردش صحبت کنیم تغییرات تو بازی هست
اولین تغییر اینه که نمیشه به جانشین خود حمله کرد قدیمی ها یادشون باشه میتونستن
درسته این برای جلو گیری از مولتی بازی مفیده اما فقط راه رو دور کرده چیزی عوض نشده
تغییر بعدی که انجام شد تو کتیبه بود که اومد تو منطقه سوخته و باعث شد دیگه رو نقشه نگردیم دنبال چهار تا موقعیت که اون موقع واسه باگ هایی بود که اومده بود
تغییر بعدی هم که باز هم رو کتیبه بود اینکه جاسوس های شهر کتیبه خیلی زیاد شدن و با پونصد هزار جاسوس هم چیزی به دست نمیومد
اما مهم ترین تغییر به نظر من جوایز بودن که قبلا تو چهار مرحله میومدن و الان خدا میدونه که شاید خیلی ها رو هم همین قانون از بازی فراری داد چون واقعا باید خیلی وقت بزاری رو بازی
اگه از نیروی جدید و شهرای متروکه که برای پر کردن جای خالی بازیکن ها اضافه شدن بگذریم تغییر جدیدی نداشتیم که رو روند بازی تغییر ایجاد کنه
حالا شما بگید که ایا واقعا این همه تغییر تونسته بازی رو بهتر کنه اگه بهتر شده چرا دیگه خیلی ها رو نمیبینیم تو کینگ سرا؟قدیم از وقتی سرور شروع میشد تا ظرفیت تکمیل میشد نهایت چهار الی پنج روز میشد اما الان....
اره خیلی بد شده قدیمیا دیگه نیستن فقط بازی به نفع مولتی بازا شده همین و بس
کینگ سرا هم کینگ سرای قدیم والا
[quote][div][b]haji-grinof[/b][/div][div]سلام خسته نباشید خدمت عصر پادشاهانی های گل
من از سرور 5 ایران تو این بازی هستم و بیشتر سرور ها رو دنبال میکردم چیزی که میخوام در موردش صحبت کنیم تغییرات تو بازی هست
اولین تغییر اینه که نمیشه به جانشین خود حمله کرد قدیمی ها یادشون باشه میتونستن
درسته این برای جلو گیری از مولتی بازی مفیده اما فقط راه رو دور کرده چیزی عوض نشده
تغییر بعدی که انجام شد تو کتیبه بود که اومد تو منطقه سوخته و باعث شد دیگه رو نقشه نگردیم دنبال چهار تا موقعیت که اون موقع واسه باگ هایی بود که اومده بود
تغییر بعدی هم که باز هم رو کتیبه بود اینکه جاسوس های شهر کتیبه خیلی زیاد شدن و با پونصد هزار جاسوس هم چیزی به دست نمیومد
اما مهم ترین تغییر به نظر من جوایز بودن که قبلا تو چهار مرحله میومدن و الان خدا میدونه که شاید خیلی ها رو هم همین قانون از بازی فراری داد چون واقعا باید خیلی وقت بزاری رو بازی
اگه از نیروی جدید و شهرای متروکه که برای پر کردن جای خالی بازیکن ها اضافه شدن بگذریم تغییر جدیدی نداشتیم که رو روند بازی تغییر ایجاد کنه
حالا شما بگید که ایا واقعا این همه تغییر تونسته بازی رو بهتر کنه اگه بهتر شده چرا دیگه خیلی ها رو نمیبینیم تو کینگ سرا؟قدیم از وقتی سرور شروع میشد تا ظرفیت تکمیل میشد نهایت چهار الی پنج روز میشد اما الان.... [/div][/quote]
اره خیلی بد شده قدیمیا دیگه نیستن فقط بازی به نفع مولتی بازا شده همین و بس