در بخش خاطره
واللا من بی سکه خواستم بازی کنم مثلا شاخ بازی دربیارم
شب که حمایتو برداشتن، تا صبح بیدار موندم. (فارماش که ماشاا.. همون روز اول زیر 2درصد منبع میدادن) صبح دیگه دووم نیاوردم بی هوش شدم لنگ ظهر بیدار شدم دیدم فارم شدم شدم شدم
به همین سادگی
...
در بخش خاطره
واللا من بی سکه خواستم بازی کنم مثلا شاخ بازی دربیارم :mrgreen:
شب که حمایتو برداشتن، تا صبح بیدار موندم. (فارماش که ماشاا.. همون روز اول زیر 2درصد منبع میدادن) صبح دیگه دووم نیاوردم بی هوش شدم لنگ ظهر بیدار شدم دیدم فارم شدم شدم شدم :icon_7:
به همین سادگی :icon_4:
خب دوستان به نظرتون بالاترین جمعیت تو روز اول بعد از شروع سرور چقدر هست ؟
و مورد بعد اینکه به نظرتون آیا شهر دوم در روز اول تاسیس میشه یا خیر ؟
همون روز اول میشه تاسیس کرد
ولی کسایی که مولتی ندارن اگه بخوان همون روز اول پاپ بزنن و برن سراغ شهر دو، درجا فارم میشن چون 24ساعته حمایت تموم میشه نیروت کم باشه باید بزاری رو حذف
مگه اینکه کمک های غیبی برسه.
...
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب دوستان به نظرتون بالاترین جمعیت تو روز اول بعد از شروع سرور چقدر هست ؟
و مورد بعد اینکه به نظرتون آیا شهر دوم در روز اول تاسیس میشه یا خیر ؟[/div][/quote]
ولی کسایی که مولتی ندارن اگه بخوان همون روز اول پاپ بزنن و برن سراغ شهر دو، درجا فارم میشن چون 24ساعته حمایت تموم میشه نیروت کم باشه باید بزاری رو حذف :roll:
خب ، فکر کردم که شاید امکانش باشه اما کاملا اشتباه تفکر نمودم ...
چون وقت واسه نیرو هم نیست ، چه برسه به شهر دوم ...
خب در مورد نیرو ، دوستان به نظرتون 2000 تا واسه 24 ساعت اول خوبه ؟
زیر 20 ساعت هم میشه شهر دوم رو زد
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب ، فکر کردم که شاید امکانش باشه اما کاملا اشتباه تفکر نمودم ... :lol:
چون وقت واسه نیرو هم نیست ، چه برسه به شهر دوم ... :mrgreen:
خب در مورد نیرو ، دوستان به نظرتون 2000 تا واسه 24 ساعت اول خوبه ؟ [/div][/quote]
زیر 20 ساعت هم میشه شهر دوم رو زد
خب به دلیل منحرف شدن تاپیک قبلی و در پی آن حذف شدن آن ، تصمیم گرفتم که این پست جدید رو بزنم ، در ضمن تو این پست اخبار و مقالات و کلا جامع قهرمانان قرار میگیره . با تشکر از همکاری دوستان .
دوستان به نظرتون به کدوم نحو عمل کنیم بهتره ؟ البته میدونم که هر کدوم از ما روش های خودمون رو داریم اما خب :
1 ) 12 ساعت تولیدات و پاپ + 12 ساعت نیروسازی 1 ایکس
2 ) 15 ساعت تولیدات و پاپ + 9 ساعت نیروسازی 2 ایکس
3 ) 18 ساعت تولیدات و پاپ + 6 ساعت نیروسازی 2 ایکس
4 ) 20 ساعت تولیدات و پاپ + 4 ساعت نیروسازی 3 ایکس
5 ) 6 ساعت تولیدات و پاپ + 18 ساعت نیروسازی سواره و پیاده
نظر سنجی هم در کار نیست ...
در ضمن دوستانی که خاطره و یا حرفه و یا صحبت هایی از نسل قبلی قهرمانان دارن ، میتونن اینجا بیان کنن تا همه استفاده کنیم ...
با تشکر
من که سه ساعت نیروسازی کردم اخر شب
یادمه 700 نیرو داشتم و تو اتحاد کسی نداشت البته یه ذرشو دو ایکس زدم
با این حال رسیدم اولین نفر گندم رو بیست بیست کنم و اخرین نفر کل منابع رو بیست بیست کنم
ولی روز دوم رسید 2500 که فقط طرف سرباز میساخت
خخخخ
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div][b]به نام خداوند بخشنده مهربان[/b]
خب به دلیل منحرف شدن تاپیک قبلی و در پی آن حذف شدن آن ، تصمیم گرفتم که این پست جدید رو بزنم ، در ضمن تو این پست اخبار و مقالات و کلا جامع قهرمانان قرار میگیره . با تشکر از همکاری دوستان .
دوستان به نظرتون به کدوم نحو عمل کنیم بهتره ؟ البته میدونم که هر کدوم از ما روش های خودمون رو داریم اما خب :
1 ) 12 ساعت تولیدات و پاپ + 12 ساعت نیروسازی 1 ایکس
2 ) 15 ساعت تولیدات و پاپ + 9 ساعت نیروسازی 2 ایکس
3 ) 18 ساعت تولیدات و پاپ + 6 ساعت نیروسازی 2 ایکس
4 ) 20 ساعت تولیدات و پاپ + 4 ساعت نیروسازی 3 ایکس
5 ) 6 ساعت تولیدات و پاپ + 18 ساعت نیروسازی سواره و پیاده
نظر سنجی هم در کار نیست ...
در ضمن دوستانی که خاطره و یا حرفه و یا صحبت هایی از نسل قبلی قهرمانان دارن ، میتونن اینجا بیان کنن تا همه استفاده کنیم ...
با تشکر[/div][/quote]
من که سه ساعت نیروسازی کردم اخر شب
یادمه 700 نیرو داشتم و تو اتحاد کسی نداشت البته یه ذرشو دو ایکس زدم
با این حال رسیدم اولین نفر گندم رو بیست بیست کنم و اخرین نفر کل منابع رو بیست بیست کنم:icon_12:
ولی روز دوم رسید 2500 که فقط طرف سرباز میساخت
ولی کسایی که مولتی ندارن اگه بخوان همون روز اول پاپ بزنن و برن سراغ شهر دو، درجا فارم میشن چون 24ساعته حمایت تموم میشه نیروت کم باشه باید بزاری رو حذف
روز اول فک کنم دو نفر تاسیس کردن دقیق یادم نیس
ولی خب حرفتون درسته
خخخخ
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب دوستان به نظرتون بالاترین جمعیت تو روز اول بعد از شروع سرور چقدر هست ؟
و مورد بعد اینکه به نظرتون آیا شهر دوم در روز اول تاسیس میشه یا خیر ؟[/div][/quote]
ولی کسایی که مولتی ندارن اگه بخوان همون روز اول پاپ بزنن و برن سراغ شهر دو، درجا فارم میشن چون 24ساعته حمایت تموم میشه نیروت کم باشه باید بزاری رو حذف :roll:
[/div][/quote]
ولی خب حرفتون درسته
ولی خب حرفتون درسته
...
[quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب دوستان به نظرتون بالاترین جمعیت تو روز اول بعد از شروع سرور چقدر هست ؟
[/div][/quote]
ولی خب حرفتون درسته[/div][/quote]
در ضمن از بس سرعت بالاسسس توصیییه میکنم شهر دومتون رو گریز از مرکز بسازید
من سرور قهرمانان نمیام
خواستم اطلاع بدم یه وقت نگرانم نشی
پ.ن: رجوع به امضای بهمن
این مطلب در 1395/01/06 18:11:54 نوشته شده است و در 1395/01/06 18:12:49 ویرایش شده است .
######
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]در ضمن از بس سرعت بالاسسس توصیییه میکنم شهر دومتون رو گریز از مرکز بسازید :mrgreen:[/div][/quote]
من سرور قهرمانان نمیام
خواستم اطلاع بدم یه وقت نگرانم نشی :icon_4:
پ.ن: رجوع به امضای بهمن
آقا چرا تو قهرمانان امکان جانشینی وجود نداره ای بابا شمشیر رو از رو بستن
منظورشون از این قوانین اختصاصی سرور قهرمانان اینه ما میدونیم همتون سرورای معمولی مولتی بازی میکنید راحت باشید ولی قهرمانان نمیذاریم
هِه
بازم هـِـــــه
ملت غیور ایران رو دست کم گرفتن
######
آقا چرا تو قهرمانان امکان جانشینی وجود نداره ای بابا شمشیر رو از رو بستن :mrgreen:
منظورشون از این قوانین اختصاصی سرور قهرمانان اینه ما میدونیم همتون سرورای معمولی مولتی بازی میکنید راحت باشید ولی قهرمانان نمیذاریم
هِه
بازم هـِـــــه
ملت غیور ایران رو دست کم گرفتن :mrgreen:
آقا چرا تو قهرمانان امکان جانشینی وجود نداره ای بابا شمشیر رو از رو بستن
هِه
بازم هـِـــــه
ملت غیور ایران رو دست کم گرفتن
که از حرکت کاملا منصفانه 3 به 1 کردن اکانت ها جلوگیری بشه
fяїέηđs
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آقا چرا تو قهرمانان امکان جانشینی وجود نداره ای بابا شمشیر رو از رو بستن :mrgreen:
هِه
بازم هـِـــــه
ملت غیور ایران رو دست کم گرفتن :mrgreen:[/div][/quote]
که از حرکت کاملا منصفانه 3 به 1 کردن اکانت ها جلوگیری بشه :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.