آقا شما که نمیتونین این جمعیت رو همزمان تو سرور داشته باشین
خوب اینقد ثبت نام نکنین
ما فردا صبح میخوایم بریم سر کار
تا کی باید الاف بشیم
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]ufoflights2004[/b][/div][div]آقا شما که نمیتونین این جمعیت رو همزمان تو سرور داشته باشین
خوب اینقد ثبت نام نکنین
ما فردا صبح میخوایم بریم سر کار
تا کی باید الاف بشیم:twisted:[/div][/quote]
:cry:
نه.همون اولش 2 تا اردوگاه نزدیکم بود زدمشون که یکیشون 500 تا سکه توش بود اون یکیرو نتونستم ببینم
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من 500 تا سکه گرفتم
[/div][/quote]
مگه برای تو سرور 10 کار میکنه:shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
نه.همون اولش 2 تا اردوگاه نزدیکم بود زدمشون که یکیشون 500 تا سکه توش بود اون یکیرو نتونستم ببینم
خوش به حالت مال من اون اول اصلا نقشه رو باز نکزد
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من 500 تا سکه گرفتم
[/div][/quote]
نه.همون اولش 2 تا اردوگاه نزدیکم بود زدمشون که یکیشون 500 تا سکه توش بود اون یکیرو نتونستم ببینم[/div][/quote]
خوش به حالت مال من اون اول اصلا نقشه رو باز نکزد:cry:
خوش به حالت مال من اون اول اصلا نقشه رو باز نکزد
مال من بزور باز کرد
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من 500 تا سکه گرفتم
[/div][/quote]
نه.همون اولش 2 تا اردوگاه نزدیکم بود زدمشون که یکیشون 500 تا سکه توش بود اون یکیرو نتونستم ببینم[/div][/quote]
خوش به حالت مال من اون اول اصلا نقشه رو باز نکزد:cry:[/div][/quote]
مال من بزور باز کرد:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.