دیگه بسه نخند تو رو آذوقه چهارشنبه سوری انجمن میکنما
عه ...
نــــــازی گریه نکن ...
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]بالاخزه کی کتیبه رو میزنه ؟ :icon_4:[/div][/quote]
هر کی زد مبارکش باشه :mrgreen:[/div][/quote]
مشکوک میزنی تو ؟ :shock:[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
چی شده ؟ :roll:[/div][/quote]
نمیدونم والا هنوز که برای خبر زود هست[/div][/quote]
خدا رو شکر خخخخ :lol:[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
نخند دیگه :roll:[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
دیگه بسه نخند تو رو آذوقه چهارشنبه سوری انجمن میکنما :icon_11:[/div][/quote]
:(:(:(:cry::cry:[/div][/quote]
عه ... :cry:
نــــــازی گریه نکن ... :roll:[/div][/quote]
:|:|:|
عه ...
نــــــازی گریه نکن ...
خخخخخخخخ واییییییییی
چرا مثلا میخندی ؟
هیچی همین طوری کتیبه رو فکر کنم خود گینگیز ها آرشیو کنن
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]بالاخزه کی کتیبه رو میزنه ؟ :icon_4:[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
:|:|:|[/div][/quote]
خخخخخخخخ واییییییییی :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چرا مثلا میخندی ؟ [/div][/quote]
هیچی همین طوری کتیبه رو فکر کنم خود گینگیز ها آرشیو کنن :lol:
عه ...
نــــــازی گریه نکن ...
خخخخخخخخ واییییییییی
چرا مثلا میخندی ؟
هیچی همین طوری کتیبه رو فکر کنم خود گینگیز ها آرشیو کنن
نه یکی بزنه
10 روز طول میکشه
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]بالاخزه کی کتیبه رو میزنه ؟ :icon_4:[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
:|:|:|[/div][/quote]
خخخخخخخخ واییییییییی :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چرا مثلا میخندی ؟ [/div][/quote]
هیچی همین طوری کتیبه رو فکر کنم خود گینگیز ها آرشیو کنن :lol:[/div][/quote]
نه یکی بزنه
10 روز طول میکشه :icon_7:
کتیبه بین شهرای گـیـنـگـیـز ها داره جا به جا میشه فکر کنم ...
الان یه نگاه به تاریخ شروع آرشیو بندازید توی خزانه ، زده تاریخ شروع از ساعت 19 و 43 دقیقه در حالی که 16 و یک دقیقه بود ...
کلا یه خبرایی هست ، این دوستان ما هم که بخاری ازشون بلند نمیشه اصلا ...
یه لرد قدیمی که از سرور ششم بازی و دوران طلایی عصر در سال 91-92 باقی مونده
بازماندگان عصر
الان یه نگاه به تاریخ شروع آرشیو بندازید توی خزانه ، زده تاریخ شروع از ساعت 19 و 43 دقیقه در حالی که 16 و یک دقیقه بود ...
کلا یه خبرایی هست ، این دوستان ما هم که بخاری ازشون بلند نمیشه اصلا ... :mrgreen: :lol:
خبر خاصی نیست کتیبه پرید
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]کتیبه بین شهرای گـیـنـگـیـز ها داره جا به جا میشه فکر کنم ...
کلا یه خبرایی هست ، این دوستان ما هم که بخاری ازشون بلند نمیشه اصلا ... :mrgreen: :lol:[/div][/quote]
خبر خاصی نیست کتیبه پرید
خبر خاصی نیست کتیبه پرید
کجا پرید ؟
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]کتیبه بین شهرای گـیـنـگـیـز ها داره جا به جا میشه فکر کنم ...
کلا یه خبرایی هست ، این دوستان ما هم که بخاری ازشون بلند نمیشه اصلا ... :mrgreen: :lol:[/div][/quote]
خبر خاصی نیست کتیبه پرید [/div][/quote]
کجا پرید ؟
خبر خاصی نیست کتیبه پرید
کجا پرید ؟
به گینگیز پیام دادم منتظرم جواب بده
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]کتیبه بین شهرای گـیـنـگـیـز ها داره جا به جا میشه فکر کنم ...
خبر خاصی نیست کتیبه پرید [/div][/quote]
کجا پرید ؟ [/div][/quote]
به گینگیز پیام دادم منتظرم جواب بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.