روزگار روزگاری شده که خنده مد کردن برای رسیدن به هدف. می خوان سطح شادی جامع بره بالا با این خنده های تو خالی اخه من که می دونم که اگه یه رول درست بپیچم همه رو می تونم از خنده رو زمین بندازم . حالا بازم می خوان یه فرصت دیگه درست کنن از این فرصت ها که زیاد بوده اما چرا این بار به خنده رو اوردین می دونین اگه این فرصت سوخت بشه دیگه خنده رو فقط باید از رول تو دست من بخواین حالا من با این خنده زیاد کار دارم
خنده و شادی و خنداندن در ایام فاطمیه ممنوع است
فعلا با همین خنده به نتیجه ای که می خواستین رسیدین
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]روزگار روزگاری شده که خنده مد کردن برای رسیدن به هدف. می خوان سطح شادی جامع بره بالا با این خنده های تو خالی اخه من که می دونم که اگه یه رول درست بپیچم همه رو می تونم از خنده رو زمین بندازم . حالا بازم می خوان یه فرصت دیگه درست کنن از این فرصت ها که زیاد بوده اما چرا این بار به خنده رو اوردین می دونین اگه این فرصت سوخت بشه دیگه خنده رو فقط باید از رول تو دست من بخواین حالا من با این خنده زیاد کار دارم :mrgreen:[/div][/quote]خنده و شادی و خنداندن در ایام فاطمیه ممنوع است:icon_10:[/div][/quote]
فعلا با همین خنده به نتیجه ای که می خواستین رسیدین
کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید
یعنی عاشق توم
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید:icon_10:[/div][/quote]
یعنی عاشق توم
کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید
یعنی عاشق توم
اووووووو اعتراف احسان
آخر اعتراف کردی دیگه عاشقشی
دیگه نبینما تو دفتر خاطراتت اسم گومرو بنویسی
این مطلب در 1394/12/18 23:10:00 نوشته شده است و در 1394/12/18 23:34:26 ویرایش شده است .
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید:icon_10:[/div][/quote]
یعنی عاشق توم[/div][/quote]
اووووووو :shock: اعتراف احسان :icon_4::icon_4::icon_4:
یعنی عاشق توم
اووووووو اعتراف احسان
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید:icon_10:[/div][/quote]
دیگه نبینما تو دفتر خاطراتت اسم گومرو بنویسی [/div][/quote]
:mrgreen:
یعنی عاشق توم
اووووووو اعتراف احسان
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]کلاً خنده چیز خوبی نیست ، از حواریون نقل است که ما خنده ی عیسی پسر مریم را به عمرمان ندیدیم. رسول آخر خدا هم بعد از شب معراج نخندید:icon_10:[/div][/quote]
دیگه نبینما تو دفتر خاطراتت اسم گومرو بنویسی [/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
:roll:
گومر نظرت در مورد عشق احسان چیه ؟
من هی خواستم هدایتش کنم و بگم جور در نمیایید حیفی واسه گومر تو کجا و گومر کجا هی اسرار کرد که دوستش دارم و کور کورانه تو رو دوست داره .
من هی خواستم هدایتش کنم و بگم جور در نمیایید حیفی واسه گومر تو کجا و گومر کجا هی اسرار کرد که دوستش دارم و کور کورانه تو رو دوست داره .
شنبه میرم خواستگاریش
و تحسبهم ایقاظاً و هم رقــــــــــود
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]گومر نظرت در مورد عشق احسان چیه ؟
من هی خواستم هدایتش کنم و بگم جور در نمیایید حیفی واسه گومر تو کجا و گومر کجا هی اسرار کرد که دوستش دارم و کور کورانه تو رو دوست داره .[/div][/quote]
شنبه میرم خواستگاریش:icon_10:
شنبه میرم خواستگاریش
جان ؟
ااینطوری نگو از حال میره ها
خوب شد ای یوسف ( گومر) صدای زلیخا (احسان ) را شنیدی همانا جایگاه تو بهشت جاویدان است ...
راستی بلکه تا شنبه دووم نیوورد از عشق تو نمیشه زودتر بری ؟
این مطلب در 1394/12/19 16:15:04 نوشته شده است و در 1394/12/19 16:31:02 ویرایش شده است .
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]گومر نظرت در مورد عشق احسان چیه ؟
من هی خواستم هدایتش کنم و بگم جور در نمیایید حیفی واسه گومر تو کجا و گومر کجا هی اسرار کرد که دوستش دارم و کور کورانه تو رو دوست داره .[/div][/quote]
شنبه میرم خواستگاریش:icon_10:[/div][/quote]
جان ؟ :shock:
ااینطوری نگو از حال میره ها :icon_4:
خوب شد ای یوسف ( گومر) صدای زلیخا (احسان ) را شنیدی همانا جایگاه تو بهشت جاویدان است ... :icon_10:
راستی بلکه تا شنبه دووم نیوورد از عشق تو :cry: نمیشه زودتر بری ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.