dr_bahman7امیر2288m-kh5aaa1395m-kh5دوست عزیز شما اون 24 ساعت که ضرب کنی می شه 350 میلیون رو کم کن بزار من یه روش دیگه بگم شما کافیه یه چند تا رفیق داشته باشی برا پیش زنی حدود 5 تا کافیه بعد هفته ی دو کنار هر شهری که شما تسخیر می کنی یا می سازی هر کدوم دو شهر برا جمعیت بالای 1000 فارم کنن بعد شما با غارت اونا که می شه روزی 50 میل از هر کدوم غارت کرد با اون 10 تا می رسی به 500 میل در روز و اگر 10 تا شهر 1333 داشته باشی با اونا می تونی 5میلیارد هر هفته غارت کنی البته باید بگم که چون غارت اضافی برام ارزش نداره سعی نمی کنم زیاد کنم چون با 5 تا فارم کنار هم کدوم می تونی ضریب سه کمان و شمشیر و دژکوپ رو بیاری بالا البته باید گفته باشم که ما قصدمون اگه رفتن به تاپ باشه تعداد شهرارو باید زیاد کنیم من خودم بیشتر از 10 شهر نمی سازم یا تسخیر نمی کنم چون علاقه ندارم همون 10 تا رو می برم بالا دیگه هوش بگیره می شه 15 تا ولی سوپر 10 تا کافیه چون اگه کتیبه بیاد با 10 تا راحت تر می شه دفاع کرد البته همه می گن نمی شه ولی من می تونم انجام بدم البته بنده اغلب رفتم بازی و کلید طلا و اینا زدم یا اضافی ببرم دیگه تسخیری فقط می برم بالا بازم اگه راهنمایی بود بفرمایین من روش غارت حدود یک میلیارد که تاپ 10 رو برات میاره که اغلب همه ی مدالام 10 یا 9 بود رو بعدا با روزی 5 ساعت آنلاین بودم می گم همین هم کافیه چون به اندازه می تونی نیروی ضریب سه بسازی بنده در آخرین مواقع سه دو هفته مونده بود سرور سوپر تموم شه افتاده بودم کار ضریب سه مشاور نمی دونم چرا ولی دو هفته مونده هفت شهر اولم تا پایان سرور پر شده بودن ولی می خوام از این به بعد ضریب سه مهاجر بزنم لامصب با هزار تا حمله کردم با کمی کمان از هر کدوم حدود دو میلیون اورد خیلی به صرفه هست به جای چند صد کمان
10 شهر برای کتیبه کمه چون همه رو می زنن برای کتیبه اگه 50 شهر داشته باشی 90% دشمنا نا امید میشن که کل شهرا رو بگردن ولی اگه هر شهرت رو 20 نفر بزنن با 200 نفر کتیبه رو می دزدن دیگه.
ایشالله می زنیم میای حال می کنی چند تا اک می سازیم با بچه ها هر کدوم یکی (مولتی نیستا خخ)بعد یکیشو هماهنگ می کنم بچه ها 10 شهره کنن بعدش کتیبه رو می گیرم می فرستم ببینم کی می تونه در بیاره البته با بیست سی اکانت حمایتش می کنم داداش ما اکیپی داشتیم که از 10 نفر تاپ غارت 6 تاش برا ما بود دیگه باید بقیه ماستاشونو کیسه می کردن هر کدومشون هم لیدر یه اتحادی بودن 10 اتحاد اول هم برا ما بود دیگه کی می خواست بگیره آخه
خوب تو بگو یه سرور
که ما اون موقعه بیایم ببینیم با 10تا شهر چجوری نگه میداری،
یه سرور بگو
امکانش هست اما خب کمتر کسی انجام داده
در مورد گندم هم بگم یه غارتگر سوپراکسپرس حداقل یک ماه بعد اتمام سرور لیست نیروهاش پره هم سواره هم پیاده پس جای نگرانی واسه گندم نیست مولتی زناش هم که کلا خونسردن
در ادامه ی توضیحات بهمن جان عرض کنم خدمتتون که کلا ما سرور رو می خریم هر کاری خواستیم می کنیم فقط پولشو نداریم داشته بودیم می کردیم خخخخخخخخخخخ