3.mas3.masm-kh5امیر22883.masامیر22883.masسلام.
این اقایون تاپ غارت چطور میتونن این همه غارت داشته باشن؟هرکی میدونه کامل توضیح بده
سکه،تجربه و مهم تریش مولتی
تجربه به اندازه کافی دارم.از سجاد سیستان گرفته تا محمد نابودگر و پویا و علیرضا و...هم بازی بودم
بجز محمد دراگون و سه چهار نفر دیگه با همه هم بازی شدم.سکه هم اختلاف به این بزرگی ایجاد نمیکنه.نمیدونم باگ میزنن یا چی اونو میخوام بدونم
داداش هم بازی شدن فرق میکنه
یکی فقط در صورتی اینو بهت میگه که همیشه باهاش باشی 2روز دیگه ننری واس خودت شاخ شی
مشکل همینه که با همه بازی کردی 7.8سرور با یکی میموندی بهت روشششو میگفت
همش ممکنه فقط سکه تجربه مولتی
گلم اینا غارت یه اک نیست که عزیزم مو خودمون بازی کردیم من مثلا اکانت دارم یارو دوستمه می رم غارت و هی غارت می کنم و سه ایکس تا فردا رو می چینم بعدش هر چی غارت کنم بعدش می رم رو اک طرف به خودم اتک می دم منابعم رو می فرستم راحت براش اینا غارت هفت هشت اکانته نه یک اکانت
از مولتی اکانت گذشته. تو * اتفاقی با یه نفر اشنا شدم میگفت از خود کارکنان عصرپادشاهان بازی میکنن و هر تغیری بخوان میدن تو بازی.من خودم از معترضین عدالت بازی هستم چون 12 نفره ریختن روم (اتحاد بهترین های سرور 20)700 تومن ناقابل ضرر کردم از اون موقع بدون سکه بازی میکنم
اقا امیر اسم اکانتت چیه تو سرور 17؟![]()
درضمن این اکانت های ساختگی رو دیدید؟مثلا اکانت m_12345 ساخته شده خود بازی هستش منابع خیلی بالایی هم داره معمولا.من سرور13 روزانه یک میل ازش میزدم
13نیومدم
شاید 18بیام
چجوری ساخته شده ی خود بازی هست؟؟؟