سلام به همه
من میخواستم بدونم طرف میاد میگه من با 100تومن پوول اکانتی میسازم که همیشه تو تاپ غارت باشه ویا میگه با سکه اگه بخوام بزنم نیرو حمله من جوری میشه که میتونم فارم کنم خیلی هارو
میخواستم راه چاشو بدونم چیه که اینقدر حرف میزنن
بحث من اینه که با سکه چهجوری نیروسازی خووب میکنن
سلام
منم از شروع سرور قهرمانان 220 تومن پول انداختم که از اون 2500 تا سکه مونده هنوز
بیشترین سکه رو تعدیل میبره
الان من منابع اضافی میارم ضریب سه رو هم توی گارگاه و اصطبل و سرباز خونه پره پس باید توی یه شهر دیگمم نیرو بسازم تا بتونم خوب غارت بزنم
برا همین زود زود تعدیل بین دو شهر میزنم بیشترین سکه رو این میبره
الان من 90 میل غارت زدم توی قهرمانان بخاطر سک ای هست که خرج کردم اگه سکه نمیخرجیدم نمیتونستم تعدیل بزنم همه شهرام توی یک شهر و نیروشو ببرم اگه اینطور نبود نمیتونستم متروکه بزنم پس تعدیل در بین دو شهر و بیشتر از اون تعدیل منبع سکه رو میبره
[quote][div][b]نابودگر78تی[/b][/div][div]سلام به همه
من میخواستم بدونم طرف میاد میگه من با 100تومن پوول اکانتی میسازم که همیشه تو تاپ غارت باشه ویا میگه با سکه اگه بخوام بزنم نیرو حمله من جوری میشه که میتونم فارم کنم خیلی هارو
میخواستم راه چاشو بدونم چیه که اینقدر حرف میزنن
بحث من اینه که با سکه چهجوری نیروسازی خووب میکنن[/div][/quote]
سلام
منم از شروع سرور قهرمانان 220 تومن پول انداختم که از اون 2500 تا سکه مونده هنوز
بیشترین سکه رو تعدیل میبره
الان من منابع اضافی میارم ضریب سه رو هم توی گارگاه و اصطبل و سرباز خونه پره پس باید توی یه شهر دیگمم نیرو بسازم تا بتونم خوب غارت بزنم
برا همین زود زود تعدیل بین دو شهر میزنم بیشترین سکه رو این میبره
الان من 90 میل غارت زدم توی قهرمانان بخاطر سک ای هست که خرج کردم اگه سکه نمیخرجیدم نمیتونستم تعدیل بزنم همه شهرام توی یک شهر و نیروشو ببرم اگه اینطور نبود نمیتونستم متروکه بزنم پس تعدیل در بین دو شهر و بیشتر از اون تعدیل منبع سکه رو میبره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.