بعضی وقت ها پیش میاد شما از اردوگاه های اطرافتون جاسوسی میزنید میبینید تو یکی نیرو زیاد هست پس حدس میزنید توش یه گنجینه ی خوبی باشه اینم یه تاکتیک اگه متوجه شدید فاصله اش از شهر شما زیاده اما نمیدونید جفتش شهر بسازید یا نه یکاری بکنید نیروهاش رو بزنید اما توی حمله تون قهرمان نفرستید بعدش شهرتون رو راحت بکشید بالا و از اون شهر با قهرمان بزنید!
با اینکار شما فقط نیروهاش رو میزنید و یجورایی از دیدید جاسوس های دیگر بازیکنان مخفیش میکنن و اونا میبینن توش نیرو نیست یعنی به اندازه کافی وقت واسه بیرون کشیدن گنجینه اش دارید
fяїέηđs
بعضی وقت ها پیش میاد شما از اردوگاه های اطرافتون جاسوسی میزنید میبینید تو یکی نیرو زیاد هست پس حدس میزنید توش یه گنجینه ی خوبی باشه اینم یه تاکتیک اگه متوجه شدید فاصله اش از شهر شما زیاده اما نمیدونید جفتش شهر بسازید یا نه یکاری بکنید نیروهاش رو بزنید اما توی حمله تون قهرمان نفرستید بعدش شهرتون رو راحت بکشید بالا و از اون شهر با قهرمان بزنید!:D
با اینکار شما فقط نیروهاش رو میزنید و یجورایی از دیدید جاسوس های دیگر بازیکنان مخفیش میکنن و اونا میبینن توش نیرو نیست یعنی به اندازه کافی وقت واسه بیرون کشیدن گنجینه اش دارید
دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده
دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
:icon_6: :icon_6: :icon_6:
دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده
تعداد شهرات رو ببر بالا تا شانست بیشتر بشه برای جوایز
بعدم فقط بخوای به 20 خونه شهرات اکتفا کنی به جایی نمیرسی
[quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
:icon_6: :icon_6: :icon_6:[/div][/quote]
ممنون چهار تا شهر دارم 23 تا اردوگاه دور و برشونن ولی همه پوچن
نمیدونم دیگران گنجینه هارو چجوری پیدا میکنن یعنی تعداد جاسوساشون انقدر بالاس
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
بعدم فقط بخوای به 20 خونه شهرات اکتفا کنی به جایی نمیرسی[/div][/quote]
نمیدونم دیگران گنجینه هارو چجوری پیدا میکنن یعنی تعداد جاسوساشون انقدر بالاس :icon_2:
نمیدونم دیگران گنجینه هارو چجوری پیدا میکنن یعنی تعداد جاسوساشون انقدر بالاس
نه عزیزم حالا با 4 تا شهر نیرویی برای زدن کلید و صندوق نداری
ولی در کل زمانی گنجینه آزاد میشه نیازی به فرستادن جاسوس به اردوگاه ها نیست سرعت کمان از همه نیرو ها بالاتر هست با 2 تا کمان نبرد بزن به اردوگاه ها هر کدوم دیوار شد از اون بزن جاسوسی ببین چی داره
[quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]دهن من که سرویس شد دور شهرهای من هر چی اردوگاه هست پوچه توی هر سروری میرم این تقدیرم شده :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
بعدم فقط بخوای به 20 خونه شهرات اکتفا کنی به جایی نمیرسی[/div][/quote]
نمیدونم دیگران گنجینه هارو چجوری پیدا میکنن یعنی تعداد جاسوساشون انقدر بالاس :icon_2:[/div][/quote]
نه عزیزم حالا با 4 تا شهر نیرویی برای زدن کلید و صندوق نداری
ولی در کل زمانی گنجینه آزاد میشه نیازی به فرستادن جاسوس به اردوگاه ها نیست سرعت کمان از همه نیرو ها بالاتر هست با 2 تا کمان نبرد بزن به اردوگاه ها هر کدوم دیوار شد از اون بزن جاسوسی ببین چی داره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.