حوصلم سر رفت از بس تاپیک به روز نشد ، گفتم خودم یه دستی به سر و روش بکشم ...
خب دوستان به نظرتون الان چه مقدار نیرو واسه این موقع از سرور 16 مناسب هست ؟
در ضمن خودتون دارید 3X میزنید یا 2X ؟
می گم شما هم که تا آنلاین میشی سریع میای تو تاپیکت یک پست میزاری
In the name of god
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب دوستان عزیزم چه خبرا ... :mrgreen:
حوصلم سر رفت از بس تاپیک به روز نشد ، گفتم خودم یه دستی به سر و روش بکشم ... :lol:
در ضمن خودتون دارید 3X میزنید یا 2X ؟[/div][/quote]
:icon_2:
می گم شما هم که تا آنلاین میشی سریع میای تو تاپیکت یک پست میزاری :icon_7:
[quote][div][b]samanshopolak[/b][/div][div]خب دوستان عزیزم چه خبرا ... :mrgreen:
حوصلم سر رفت از بس تاپیک به روز نشد ، گفتم خودم یه دستی به سر و روش بکشم ... :lol:
در ضمن خودتون دارید 3X میزنید یا 2X ؟[/div][/quote]
الان 20 کیلو کمان متمرکز خوبه
3 نزنی که فایده نداره :|
ما هم آخر نفهمیدیم هجومی بریم جلو یا دفاعی ، اینجوری پیش بره ، به هفته دوم نکشیده ، خون و خونریزی راه میفته تو سرور ...
این وسط هم فقط این خارجیا سود میبرن و خلاص ...
یه لرد قدیمی که از سرور ششم بازی و دوران طلایی عصر در سال 91-92 باقی مونده
بازماندگان عصر
واقعا ملت فازشون چیه ؟ :|
ما هم آخر نفهمیدیم هجومی بریم جلو یا دفاعی ، اینجوری پیش بره ، به هفته دوم نکشیده ، خون و خونریزی راه میفته تو سرور ...
این وسط هم فقط این خارجیا سود میبرن و خلاص ... :|
به نظرم دیگه کم کم داریم به لحظات ملکوتی غارت 1 میلیارد در هفته اول نزدیک میشیم ...
اینجوری پیش بره ، سال آینده تابستون ، فکر کنم هفته اول 10 میلیارد غارت کنن ملت ...
یه لرد قدیمی که از سرور ششم بازی و دوران طلایی عصر در سال 91-92 باقی مونده
بازماندگان عصر
به نظرم دیگه کم کم داریم به لحظات ملکوتی غارت 1 میلیارد در هفته اول نزدیک میشیم ... :mrgreen:
اینجوری پیش بره ، سال آینده تابستون ، فکر کنم هفته اول 10 میلیارد غارت کنن ملت ... :?
اینا چ جوری این همه غارت کردن ؟
هر ابادی 1000 تایی روزی 000 000 500 تا میده که 24 ساعته حسابش کنیم 8 ساعت ازش کم کنیم که طرف نباشه
تو سه روز میشه 34 تا ایدی 1000 تایی متروکه بدونه اینکه رتبه حجومی بره بالا
به این میگن بازی
این مطلب در 1394/11/15 00:21:17 نوشته شده است و در 1394/11/15 00:24:32 ویرایش شده است .
کینگ سرا هم کینگ سرای قدیم والا
اینا چ جوری این همه غارت کردن ؟
هر ابادی 1000 تایی روزی 000 000 500 تا میده که 24 ساعته حسابش کنیم 8 ساعت ازش کم کنیم که طرف نباشه
تو سه روز میشه 34 تا ایدی 1000 تایی متروکه بدونه اینکه رتبه حجومی بره بالا
به این میگن بازی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.