رضا اون 6تا مرکزیتو برا سرور 16بی زحمت بده به من بازی نمیکنی
من؟؟؟6 تا مرکزی؟؟میخوای بگی من مولتی میزنم؟؟
رضا بهش بده 12تای خودمم بهش بده
نامردا شما همتون دست به یکی کردین
ای بابا یعنی من دروغ میگم هرکی باور نمیکنه اسنادش موجوده تو تلگرام خود اظهاری میگن چی میگن پیام هاش موجوده فوروارد میکنم هرکی خواست
دهنتوووووووو
کم نمیاریا
نه باریکلا نه ... باریکلا نه باریکلا .. نه باریکلا چقدر با ادب شدی نه باریکلا نه باریکلا نه باریکلا
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]رضا اون 6تا مرکزیتو برا سرور 16بی زحمت بده به من بازی نمیکنی[/div][/quote]
من؟؟؟6 تا مرکزی؟؟میخوای بگی من مولتی میزنم؟؟ :roll: :icon_6:[/div][/quote]
رضا بهش بده 12تای خودمم بهش بده :P :lol:[/div][/quote]
نامردا شما همتون دست به یکی کردین :icon_6: :icon_6: [/div][/quote]
ای بابا یعنی من دروغ میگم هرکی باور نمیکنه اسنادش موجوده تو تلگرام خود اظهاری میگن چی میگن پیام هاش موجوده فوروارد میکنم هرکی خواست:icon_4:[/div][/quote]
دهنتوووووووو
:lol: :lol: :lol: :lol:
کم نمیاریا
:icon_6:[/div][/quote]
نه باریکلا نه ... باریکلا نه باریکلا .. نه باریکلا چقدر با ادب شدی نه باریکلا نه باریکلا نه باریکلا :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.