خب رک و راست بگم منم به خودم رای دادم ولا غیر
خداییش اینقدر محبوب بودم من ؟
جو گیر نشو فاطمه خانم داره با مولتی به شما رای میده
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]خب رک و راست بگم منم به خودم رای دادم ولا غیر :mrgreen:
خداییش اینقدر محبوب بودم من ؟ :icon_7:[/div][/quote]
جو گیر نشو فاطمه خانم داره با مولتی به شما رای میده :|[/div][/quote]
:|
لطفاً از مولتی استفاده نکنید
http://s6.picofile.com/file/8232503484/5.jpg
رضا حاج خانم مولتی داره با چند تا بهت رأی میده اینو دیگه چرا آوردی
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]لطفاً از مولتی استفاده نکنید :icon_10:
http://s6.picofile.com/file/8232503484/5.jpg
رضا حاج خانم مولتی داره با چند تا بهت رأی میده اینو دیگه چرا آوردی :icon_10:[/div][/quote]
:shock:
اینا چی میگن/؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]خب رک و راست بگم منم به خودم رای دادم ولا غیر :mrgreen:
:|[/div][/quote]
اینا چی میگن/؟؟ :icon_7:
اینا چی میگن/؟؟
نمیدونم
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]خب رک و راست بگم منم به خودم رای دادم ولا غیر :mrgreen:
:|[/div][/quote]
اینا چی میگن/؟؟ :icon_7:[/div][/quote]
نمیدونم :|
آقا اینجوری قبول نیست من میدونم رضا ته دلش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره
بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است
اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست
تا پستی متکبرانه دیگر بدرود
######
آقا اینجوری قبول نیست من میدونم رضا ته دلش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره :mrgreen:
بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است
اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست :mrgreen:
تا پستی متکبرانه دیگر بدرود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.