هه نه شکست نخوردم تجربش کردم ولی نه اون عشقی که بین دو نفر هستو ازین مسخره بازیا
جلدل خالق ، مگه عشق بیشتر از دو نفر هم داریم ؟؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]ali_22[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ali_22[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]عشق،عشق است:icon_10:[/div][/quote]
مشخصه تو عمرت عشق رو تجربه نکردی یا هم شکست خوردی :?[/div][/quote]
هه نه شکست نخوردم تجربش کردم ولی نه اون عشقی که [b]بین دو نفر هستو[/b] ازین مسخره بازیا[/div][/quote]
جلدل خالق ، مگه عشق بیشتر از دو نفر هم داریم ؟؟ :shock:[/div][/quote]
:|:|:|
عشق یعنی این لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست همه ی دنیا اینجاست ......
ههه
تیکه کلام رضا آخی...
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]عشق یعنی این لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست همه ی دنیا اینجاست ...... :([/div][/quote]
ههه
تیکه کلام رضا آخی...
هه نه شکست نخوردم تجربش کردم ولی نه اون عشقی که بین دو نفر هستو ازین مسخره بازیا
جلدل خالق ، مگه عشق بیشتر از دو نفر هم داریم ؟؟
خب چیع خب
گفتی عشق دو نفره مسخرست یا تو یک نفره داری عشق می کنی یا بیشتر از دو نفر دیگع
کجایی بیا خیلی تنهام
کجایی که تاریکه دنیام
برات مینویسم یه نامه
کجایی که غم تو چشامه
کجایی که من بی قرارم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ali_22[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ali_22[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]عشق،عشق است:icon_10:[/div][/quote]
مشخصه تو عمرت عشق رو تجربه نکردی یا هم شکست خوردی :?[/div][/quote]
هه نه شکست نخوردم تجربش کردم ولی نه اون عشقی که [b]بین دو نفر هستو[/b] ازین مسخره بازیا[/div][/quote]
جلدل خالق ، مگه عشق بیشتر از دو نفر هم داریم ؟؟ :shock:[/div][/quote]
:|:|:|[/div][/quote]
:?
خب چیع خب :roll:
گفتی عشق دو نفره مسخرست یا تو یک نفره داری عشق می کنی یا بیشتر از دو نفر دیگع :oops:
عشق یعنی این لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست همه ی دنیا اینجاست ......
ههه
تیکه کلام رضا آخی...
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]عشق یعنی این لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست همه ی دنیا اینجاست ...... :([/div][/quote]
ههه
تیکه کلام رضا آخی...[/div][/quote]
:roll:
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]عشق مسخره هست دیگه...
فراتر از این نیست[/div][/quote]
ایول ایول زدی تو خال
البته تجربش نکردما :D :D[/div][/quote]
:icon_5:
[quote][div][b]ali_22[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]عشق مسخره هست دیگه...
فراتر از این نیست[/div][/quote]
ایول ایول زدی تو خال
[b]البته تجربش نکردما[/b] :D :D[/div][/quote]
:|
پس شما بفرما از تاپیک بیرون :lol: :icon_4:[/div][/quote]
:icon_6:
به کی میگی ؟
به رضا میگی ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.