فنریس هم نیروسازیش عالیه هم پاپ بازی هم اخلاق و معرفتش
با این حال هر سرور دنبال زدن این بنده خدا بودن فکر نکنم هیچوقتم تونسته باشن بزننش
مخشو بزن بیارش سوپر اکسپرس
دودمانش رو بر باد بدیم
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فنریس هم نیروسازیش عالیه هم پاپ بازی هم اخلاق و معرفتش
با این حال هر سرور دنبال زدن این بنده خدا بودن فکر نکنم هیچوقتم تونسته باشن بزننش :mrgreen:[/div][/quote]
دودمانش رو بر باد بدیم :mrgreen:
با این حال هر سرور دنبال زدن این بنده خدا بودن فکر نکنم هیچوقتم تونسته باشن بزننش
باید نو w4 می زدمش که اشتباه کردم ولش کردم به خاطر بچه ها اونجا سه روز امدم تو سرور داستان سرور عوض کردم اما واقعا بازیکن خوبی تا الانم شانس اورده با دردسر روبه رو نشده
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فنریس هم نیروسازیش عالیه هم پاپ بازی هم اخلاق و معرفتش
با این حال هر سرور دنبال زدن این بنده خدا بودن فکر نکنم هیچوقتم تونسته باشن بزننش :mrgreen:[/div][/quote]
باید نو w4 می زدمش که اشتباه کردم ولش کردم به خاطر بچه ها اونجا سه روز امدم تو سرور داستان سرور عوض کردم اما واقعا بازیکن خوبی تا الانم شانس اورده با دردسر روبه رو نشده:mrgreen:
باید نو w4 می زدمش که اشتباه کردم ولش کردم به خاطر بچه ها اونجا سه روز امدم تو سرور داستان سرور عوض کردم اما واقعا بازیکن خوبی تا الانم شانس اورده با دردسر روبه رو نشده
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
باید نو w4 می زدمش که اشتباه کردم ولش کردم به خاطر بچه ها اونجا سه روز امدم تو سرور داستان سرور عوض کردم اما واقعا بازیکن خوبی تا الانم شانس اورده با دردسر روبه رو نشده:mrgreen:
دودمانش رو بر باد بدیم
بیشتر کلاسیک بازی میکنه
یه سرور اکسپرس بازی کرد هیچ کار نتونست بکنه فقط پاپ زد
######
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فنریس هم نیروسازیش عالیه هم پاپ بازی هم اخلاق و معرفتش
دودمانش رو بر باد بدیم :mrgreen:[/div][/quote]
بیشتر کلاسیک بازی میکنه
یه سرور اکسپرس بازی کرد هیچ کار نتونست بکنه فقط پاپ زد :D
همون سرور 4 یه سری سر یه متروکه اگه اشتباه نکنم من به دفاع از یه نفر دیگه بهش پیام دادم اون موقع ما چون همش یک دو غارت بودیم بنده خدا فکر میکرد الان دوبرابر اون نیرو داریم میگفت اکانتت از همه قویتره دیگه منم لو ندادم که 2 میل از ما بیشتر داره خدایش خیلی اذیتش کردن
متروکشو میگرفتن بعد این که میومد پس بگیره میگفتن وا مصیبتا یه خارجی ما رو زده بعدم همه سرور رو بسیج میکردن که باید اینو بزنیم
######
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فنریس هم نیروسازیش عالیه هم پاپ بازی هم اخلاق و معرفتش
باید نو w4 می زدمش که اشتباه کردم ولش کردم به خاطر بچه ها اونجا سه روز امدم تو سرور داستان سرور عوض کردم اما واقعا بازیکن خوبی تا الانم شانس اورده با دردسر روبه رو نشده:mrgreen:[/div][/quote]
همون سرور 4 یه سری سر یه متروکه اگه اشتباه نکنم من به دفاع از یه نفر دیگه بهش پیام دادم اون موقع ما چون همش یک دو غارت بودیم بنده خدا فکر میکرد الان دوبرابر اون نیرو داریم میگفت اکانتت از همه قویتره دیگه منم لو ندادم که 2 میل از ما بیشتر داره :mrgreen: خدایش خیلی اذیتش کردن
متروکشو میگرفتن بعد این که میومد پس بگیره میگفتن وا مصیبتا یه خارجی ما رو زده بعدم همه سرور رو بسیج میکردن که باید اینو بزنیم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.