سلام
از تابستون امسال در انجمن با اومدن چند نفر که من حتم دارم یک نفر هستن شاهد یک جو خیلی بد تو انجمن هستیم
امکان نداره کسی پستی بزاره و یک آدم که همه میشناسیمش نیاد و یک جواب توهین آمیز به اون متن نده
قبلنا اینجا خیلی خوب بود همه با هم خوب بودن ، توهین نداشتیم که بیشتر تیکه باحال مینداختیم به هم
تازه فقطم به کسایی تیکه مینواختیم که میشناختیمشون
اتحادا واسه همدیگه کری میخوندن ، انجمن پر آدم بود ، قبلا اینجا به ازای هر 3 تا پسر 1 دختر فعال بود
الان دخترا تو 1000 تا بازیکننده فعال 50 تا هم نمیشن
اگه مدیران مشاهده کنن خیلی وقته دیگه کسی به جز دار و دسته همین فرد از تابستون تو عمومی حرف نمیزنن
من از مدیران فقط یک چیز میخوام لااقل با تذکر بهشون به بهتر شدن بازی کمک کنید
بهشون یاداوری کنین که ایجا توهین به افراد ممنوعه
اینجا میان همه که شاد شن ، بتونن حرف بزنن، دوست پیدا کنن نه این که یکی رو اذیت کنن
دوستان خوشحال میشم هر کی سر میزنه یه متنی بنویسه تو پستم
از تابستون امسال در انجمن با اومدن چند نفر که من حتم دارم یک نفر هستن شاهد یک جو خیلی بد تو انجمن هستیم
امکان نداره کسی پستی بزاره و یک آدم که همه میشناسیمش نیاد و یک جواب توهین آمیز به اون متن نده
قبلنا اینجا خیلی خوب بود همه با هم خوب بودن ، توهین نداشتیم که بیشتر تیکه باحال مینداختیم به هم
تازه فقطم به کسایی تیکه مینواختیم که میشناختیمشون
اتحادا واسه همدیگه کری میخوندن ، انجمن پر آدم بود ، قبلا اینجا به ازای هر 3 تا پسر 1 دختر فعال بود
الان دخترا تو 1000 تا بازیکننده فعال 50 تا هم نمیشن
اگه مدیران مشاهده کنن خیلی وقته دیگه کسی به جز دار و دسته همین فرد از تابستون تو عمومی حرف نمیزنن
من از مدیران فقط یک چیز میخوام لااقل با تذکر بهشون به بهتر شدن بازی کمک کنید
بهشون یاداوری کنین که ایجا توهین به افراد ممنوعه
اینجا میان همه که شاد شن ، بتونن حرف بزنن، دوست پیدا کنن نه این که یکی رو اذیت کنن
دوستان خوشحال میشم هر کی سر میزنه یه متنی بنویسه تو پستم
نظرسنجی
- موافقم
- مخالفم
این مطلب در 1394/09/26 12:39:53 نوشته شده است و در 1394/09/26 13:28:24 ویرایش شده است .
عاشق نگاه جغدام جوری نگاه میکنن انگار 100 سال نوکرشونیم.