کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
خب الان خارج یعنی کجا
زیر زبون مردم ترکیه یعنی خارج عامیانه شده
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
خب الان خارج یعنی کجا :|[/div][/quote]
کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
خب الان خارج یعنی کجا
متوجه منظورت نشدم
######
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
زیر زبون مردم ترکیه یعنی خارج عامیانه شده[/div][/quote]
متوجه منظورت نشدم
خب الان خارج یعنی کجا
من با این موضوع هیچ گونه مشکلی ندارم . فقط سوالم اینه که این اسکلا که روی جنسشون نوشتن خارجی پس چرا نوشتن ایرانی ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
من با این موضوع هیچ گونه مشکلی ندارم . فقط سوالم اینه که این اسکلا که روی جنسشون نوشتن خارجی پس چرا نوشتن ایرانی ؟؟؟
خب الان خارج یعنی کجا
خواستن فضول پیدا کنن
دنبال عالمی بودن اونم پیدا شد
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
من با این موضوع هیچ گونه مشکلی ندارم . فقط سوالم اینه که این اسکلا که روی جنسشون نوشتن خارجی پس چرا نوشتن ایرانی ؟؟؟[/div][/quote]
خواستن فضول پیدا کنن :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
خب الان خارج یعنی کجا
خواستن فضول پیدا کنن
به درکـــــ
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کلا ایرانیه ولی چون بین مردم جا افتاده که هر چیزی خارجیش جنسش بهتره از این کلمات میزنن رو بسته بندی اکثر اجناس
من با این موضوع هیچ گونه مشکلی ندارم . فقط سوالم اینه که این اسکلا که روی جنسشون نوشتن خارجی پس چرا نوشتن ایرانی ؟؟؟[/div][/quote]
خواستن فضول پیدا کنن :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
دنبال عالمی بودن اونم پیدا شد[/div][/quote]
به درکـــــ :icon_10:[/div][/quote]
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.