[quote][div][b]sara1022[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]sara1022[/b][/div][div]سلام کسی هس :roll:[/div][/quote]
مشخص نیست؟[/div][/quote]
نه:D[/div][/quote]
آخ چقدر بی مزه ای
نه توی اکانت مرکزیم از خیلی وقت پیش 60ت پول دارم میخوام منتقل کنم به کارتم
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sara1022[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sara1022[/b][/div][div]اگه موجودی توی اکانت کمتر از 100 باشه نمیشه منتقل کرد؟[/div][/quote]
هر کی جواب بده 100 امتیاز می گیره :icon_7:[/div][/quote]
:([/div][/quote]
موجودی سکه دیگع ؟؟ :icon_7:[/div][/quote]
نه توی اکانت مرکزیم از خیلی وقت پیش 60ت پول دارم میخوام منتقل کنم به کارتم:geek:
نه توی اکانت مرکزیم از خیلی وقت پیش 60ت پول دارم میخوام منتقل کنم به کارتم
حداقل مبلغ قابل انتقال به حساب بانکی شما 1,000,000 ریال میباشد .
ولی حالا می خواهید به پشتیبانی بگویید ، شاید یکاری کنند ولی قانونش کمتر از 100هزار تومان نمیشه
In the name of god
[quote][div][b]sara1022[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sara1022[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sara1022[/b][/div][div]اگه موجودی توی اکانت کمتر از 100 باشه نمیشه منتقل کرد؟[/div][/quote]
هر کی جواب بده 100 امتیاز می گیره :icon_7:[/div][/quote]
:([/div][/quote]
موجودی سکه دیگع ؟؟ :icon_7:[/div][/quote]
نه توی اکانت مرکزیم از خیلی وقت پیش 60ت پول دارم میخوام منتقل کنم به کارتم:geek:[/div][/quote]
حداقل مبلغ قابل انتقال به حساب بانکی شما 1,000,000 ریال میباشد .
ولی حالا می خواهید به پشتیبانی بگویید ، شاید یکاری کنند ولی قانونش کمتر از 100هزار تومان نمیشه :icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.