چه با حاله خودم می خوام سرور 14 بازی کنم اما خبر ندارم
مگه داریم ؟
مگه میشه؟
والا الان شده که
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]چه با حاله خودم می خوام سرور 14 بازی کنم اما خبر ندارم :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
مگه داریم ؟
مگه میشه؟[/div][/quote]
والا الان شده که
احسان داداش شما همون سرور 10 بازی کن بزار با خیال راحت بازیمون کنیم سرور14...
دردسر پیش نیاد سرور 14. حسین بوشهریم داداش احسان..دوسته امین ارواح
دادش می شناسمتون امین تعریفتو زیاد کرده والا همون 10 به زور کمک بچه ها هستیم اونچا مطمئنم دردسر پیش نمی یاد
[quote][div][b]gareth bale[/b][/div][div]احسان داداش شما همون سرور 10 بازی کن بزار با خیال راحت بازیمون کنیم سرور14:icon_4:...
دردسر پیش نیاد سرور 14:lol:. حسین بوشهریم داداش احسان..دوسته امین ارواح[/div][/quote]
دادش می شناسمتون امین تعریفتو زیاد کرده والا همون 10 به زور کمک بچه ها هستیم اونچا مطمئنم دردسر پیش نمی یاد :mrgreen:
دادش می شناسمتون امین تعریفتو زیاد کرده والا همون 10 به زور کمک بچه ها هستیم اونچا مطمئنم دردسر پیش نمی یاد
امین تعریف حسین رو کرده؟؟؟پس هنوز نشناختتش
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]gareth bale[/b][/div][div]احسان داداش شما همون سرور 10 بازی کن بزار با خیال راحت بازیمون کنیم سرور14:icon_4:...
دردسر پیش نیاد سرور 14:lol:. حسین بوشهریم داداش احسان..دوسته امین ارواح[/div][/quote]
دادش می شناسمتون امین تعریفتو زیاد کرده والا همون 10 به زور کمک بچه ها هستیم اونچا مطمئنم دردسر پیش نمی یاد :mrgreen:[/div][/quote]
امین تعریف حسین رو کرده؟؟؟پس هنوز نشناختتش :lol: :lol: :lol:
امین تعریف حسین رو کرده؟؟؟پس هنوز نشناختتش
دیگههه
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]gareth bale[/b][/div][div]احسان داداش شما همون سرور 10 بازی کن بزار با خیال راحت بازیمون کنیم سرور14:icon_4:...
دادش می شناسمتون امین تعریفتو زیاد کرده والا همون 10 به زور کمک بچه ها هستیم اونچا مطمئنم دردسر پیش نمی یاد :mrgreen:[/div][/quote]
امین تعریف حسین رو کرده؟؟؟پس هنوز نشناختتش :lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
دیگههه
نه هنوز مثل تو به درجه مفلوکی نرسیدیم که بازیو ول کنیم فعلا جا داره
######
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]شما داغونا هنوز بازی میکنید ؟ :icon_7:
[/div][/quote]
نه هنوز مثل تو به درجه مفلوکی نرسیدیم که بازیو ول کنیم فعلا جا داره :D
گلابی
ضایع نکنی ها به رضا گفتم 100 دادی بیام رو اکت
هرچی ازش زدم نصف نصف
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]شما داغونا هنوز بازی میکنید ؟ :icon_7:
[/div][/quote]
نه هنوز مثل تو به درجه مفلوکی نرسیدیم که بازیو ول کنیم فعلا جا داره :D[/div][/quote]
گلابی
ضایع نکنی ها به رضا گفتم 100 دادی بیام رو اکت :icon_4:
هرچی ازش زدم نصف نصف :roll:
گلابی
هرچی ازش زدم نصف نصف
رضا تحت حمایت؟؟
######
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]شما داغونا هنوز بازی میکنید ؟ :icon_7:
[/div][/quote]
نه هنوز مثل تو به درجه مفلوکی نرسیدیم که بازیو ول کنیم فعلا جا داره :D[/div][/quote]
گلابی
هرچی ازش زدم نصف نصف :roll:[/div][/quote]
رضا تحت حمایت؟؟
:|
گلابی
هرچی ازش زدم نصف نصف
رضا تحت حمایت؟؟
آری
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]شما داغونا هنوز بازی میکنید ؟ :icon_7:
[/div][/quote]
گلابی
هرچی ازش زدم نصف نصف :roll:[/div][/quote]
رضا تحت حمایت؟؟
:|[/div][/quote]
آری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.