جون تو حتما بیا که من خیلی کارت دارم.فقط مرد میخواد با این اسم اومدن.از حمایت بیایی فارمی داداش گلم
اوه
علی داداش مخلصیم
چه خبرا؟ خوبی؟
اکانت چند کله پوکم میزنی؟
کی؟؟منو میگی؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]babak.sky[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]senator2[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم.میام.اکانت.قدرتمند pro team[/div][/quote]
جون تو حتما بیا که من خیلی کارت دارم.فقط مرد میخواد با این اسم اومدن.از حمایت بیایی فارمی داداش گلم :lol:[/div][/quote]
اوه
علی داداش مخلصیم
چه خبرا؟ خوبی؟[/div][/quote]
اکانت چند کله پوکم میزنی؟ :|[/div][/quote]
کی؟؟منو میگی؟
جون تو حتما بیا که من خیلی کارت دارم.فقط مرد میخواد با این اسم اومدن.از حمایت بیایی فارمی داداش گلم
اوه
علی داداش مخلصیم
چه خبرا؟ خوبی؟
کی؟؟منو میگی؟
رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]seifi0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]babak.sky[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]senator2[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم.میام.اکانت.قدرتمند pro team[/div][/quote]
جون تو حتما بیا که من خیلی کارت دارم.فقط مرد میخواد با این اسم اومدن.از حمایت بیایی فارمی داداش گلم :lol:[/div][/quote]
اوه
علی داداش مخلصیم
کی؟؟منو میگی؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟ :|
اوه
علی داداش مخلصیم
چه خبرا؟ خوبی؟
کی؟؟منو میگی؟
نه دادا
با سناتورم
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]seifi0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]babak.sky[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]senator2[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم.میام.اکانت.قدرتمند pro team[/div][/quote]
اوه
علی داداش مخلصیم
[/div][/quote]
رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟ :|[/div][/quote]
:lol:
نه دادا
با سناتورم
اوه
علی داداش مخلصیم
چه خبرا؟ خوبی؟
کی؟؟منو میگی؟
نه دادا
با سناتورم
آها آها باشه
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]babak.sky[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]seifi0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]babak.sky[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]senator2[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم.میام.اکانت.قدرتمند pro team[/div][/quote]
اوه
علی داداش مخلصیم
[/div][/quote]
رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟ :|[/div][/quote]
:lol:
نه دادا
با سناتورم [/div][/quote]
آها آها باشه :|
doostan in payam az tarafe man nist man w14 aslan bazi nemikonam va khaheshi ke daram az esm soe estefade nakonin
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]dardesr[/b][/div][div]بچه ها تو سرور جدید همو می بینیم[/div][/quote]
doostan in payam az tarafe man nist man w14 aslan bazi nemikonam va khaheshi ke daram az esm soe estefade nakonin
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.