[quote]
fatemehrostami1378
[quote]
علی.88
[quote]
fatemehrostami1378
[quote]
علی.88
[quote]
fatemehrostami1378
[quote]
علی.88
[quote]
fatemehrostami1378
[quote]
علی.88
[quote]
fatemehrostami1378
[quote]
علی.88
[quote][div]fatemehrostami1378
عجب شانسی هست ...!
وقتی که اسم اکانتم oochichekoo بود فکر میکردن پسرن ،خوب حق میدم اسم ناآشنایی هست
خوب الان چرا؟
الان که اسم خودمم رو گذاشتم ،چرا باید بهم بگن داداش؟
[/quote]
چ فرقی واست داره؟

[/quote]
1-با ان استیکرها که انتهای جملت میزاری از ما به خصوص (گومر و عالمی)تقلید نکن.

2-خوشم میاد که بهم میگید داداش چون از دخترا نفرت دارم و نمیخوام مثل دخترای این زمونه باشم

[/quote]
ولی من اصلا خوشم نمیاد مث ادمای این دور و زمونه باشم...

[/quote]
مشخصه از عکست اول برو یه عکس درست و حسابی بزار که مشخص باشه مردی نه زن...

[/quote]
مرد و زن بودن فرقی نداره مهم اینه مث این ادمکای این دور و زمونه نباشی فقط ادم باش....ادم!

[/quote]

شعار جدید مردم اینه....
آدم باش مثل زن بپوش ولی آدم باش

[/quote]
میتونی این حرفو ب باد مسخره بگیری ولی خودت ی روز ب این نتیجه میرسی...

[/quote]
حالا چه ربطی داشت؟
[/quote]
بگردی ربطشم پیدا میشه......

[/quote]
من هیچ موقع به نتیجه ای نخواهم رسید ...
حرف من مسخره نبود واقعیت بود ...
تو بگو اکثر پسرا انجمن به جز ، جزء کسیری بویی از مردانگی نبرده اند مثل دختر ها حرف میزنند نمونه (ماچ ماچ بوس)
والا من که دخترم با دوست دخترم هم اینطور حرف نزدم
یا بعضی هاشون یه عکس هایی میزارن عکس قلب و...
مرد باید مرد یاشد یعنی ابهت داشته باشد از دور مشخص باشد که مرد است نه یعنی عشق وجود نداره واسه مرد.....این عکس هم ک میبینی بنا ب خواسته خواهرم گذاشته شده چون ب شدت بش علاقه داره...بچس چاره ای هم نیس نمیشه عوضش کنم چون خواهرمو دوس دارم..
ali8

Zein-abad

[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]علی.88[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]عجب شانسی هست ...!
وقتی که اسم اکانتم oochichekoo بود فکر میکردن پسرن ،خوب حق میدم اسم ناآشنایی هست
خوب الان چرا؟
الان که اسم خودمم رو گذاشتم ،چرا باید بهم بگن داداش؟[/div][/quote]
چ فرقی واست داره؟:icon_10:[/div][/quote]
1-با ان استیکرها که انتهای جملت میزاری از ما به خصوص (گومر و عالمی)تقلید نکن.:icon_10:
2-خوشم میاد که بهم میگید داداش چون از دخترا نفرت دارم و نمیخوام مثل دخترای این زمونه باشم:icon_10:[/div][/quote]
ولی من اصلا خوشم نمیاد مث ادمای این دور و زمونه باشم...:icon_8::icon_10:[/div][/quote]
مشخصه از عکست اول برو یه عکس درست و حسابی بزار که مشخص باشه مردی نه زن...:icon_10:[/div][/quote]
مرد و زن بودن فرقی نداره مهم اینه مث این ادمکای این دور و زمونه نباشی فقط ادم باش....ادم!:icon_8::icon_10:[/div][/quote]
:lol:
شعار جدید مردم اینه....
آدم باش مثل زن بپوش ولی آدم باش
:lol:[/div][/quote]
میتونی این حرفو ب باد مسخره بگیری ولی خودت ی روز ب این نتیجه میرسی...:icon_8::icon_10::!:[/div][/quote]
حالا چه ربطی داشت؟[/div][/quote]
بگردی ربطشم پیدا میشه......:icon_8::icon_10:[/div][/quote]
من هیچ موقع به نتیجه ای نخواهم رسید ...
حرف من مسخره نبود واقعیت بود ...
تو بگو اکثر پسرا انجمن به جز ، جزء کسیری بویی از مردانگی نبرده اند مثل دختر ها حرف میزنند نمونه (ماچ ماچ بوس)
والا من که دخترم با دوست دخترم هم اینطور حرف نزدم
یا بعضی هاشون یه عکس هایی میزارن عکس قلب و...
مرد باید مرد یاشد یعنی ابهت داشته باشد از دور مشخص باشد که مرد است نه یعنی عشق وجود نداره واسه مرد.....این عکس هم ک میبینی بنا ب خواسته خواهرم گذاشته شده چون ب شدت بش علاقه داره...بچس چاره ای هم نیس نمیشه عوضش کنم چون خواهرمو دوس دارم..