من که بازی نمی کنم سرور 13 بازی کردم 50 سکه هم زدم تا برای تابستون سکه داشته باشم ادامه سکه ها هم دارم میزنم ، منو بکشند دیگه سرور 14 بازی نمی کنم
In the name of god
من که بازی نمی کنم :icon_7: سرور 13 بازی کردم 50 سکه هم زدم تا برای تابستون سکه داشته باشم :icon_12: ادامه سکه ها هم دارم میزنم ، منو بکشند دیگه سرور 14 بازی نمی کنم :icon_14:
ای بابا خدا لعنتت کنه امام حسین از کمرت بزنه نیا تو تاپیک من چند بار بگم مزخرفاتتم برو تاپیک بزن همشو بنویس هرکی دلش بخواد میخونه جواب میده اگرچه فکر نکنم 1نفر پاسخ بده
گومر8
oochichekoo
گومر8
امضایت رادر اصل خطاب به خدا نوشته ای
تو از زیانکارانی
مگه تو خدایی؟
همه بدونن فقط به خاطر امیر نوشتم
نه * دیگه ای
هر آنچه من به تو گفتم از قوانین خدا بود
خدای ذهنی تو دروغین و غیر واقعی ست
یک بت ذهنی که قوانینش را طبق سمق بندگانش تغییر میدهد
خاکی نباش اسفالتت میکنن
ای بابا خدا لعنتت کنه امام حسین از کمرت بزنه نیا تو تاپیک من چند بار بگم مزخرفاتتم برو تاپیک بزن همشو بنویس هرکی دلش بخواد میخونه جواب میده اگرچه فکر نکنم 1نفر پاسخ بده[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div]امضایت رادر اصل خطاب به خدا نوشته ای :icon_10:
تو از زیانکارانی :icon_10:[/div][/quote]
مگه تو خدایی؟
همه بدونن فقط به خاطر امیر نوشتم
نه کس دیگه ای
[/div][/quote]
هر آنچه من به تو گفتم از قوانین خدا بود :icon_10:
خدای ذهنی تو دروغین و غیر واقعی ست :icon_10:
یک بت ذهنی که قوانینش را طبق سمق بندگانش تغییر میدهد :icon_10:[/div][/quote]
[quote][div][b]گومر8[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]گومر8[/b][/div][div]ما هم به احتمال 80% خواهیم آمد :icon_10:
ان شاءالله :icon_10:[/div][/quote]
آخ جووون
ایول
با چه اسمی میای؟[/div][/quote]
خدا میداند :icon_10:[/div][/quote]
نامرد نباش بگو با چه اسمی میای.......
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]Amir...senator با این اسم میام[/div][/quote]
تقلید نکن از علی :|
[/div][/quote]
اصلا با همون peo team خودم میام
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]Amir...senator با این اسم میام[/div][/quote]
تقلید نکن از علی :|
[/div][/quote]
اصلا با همون peo team خودم میام [/div][/quote]
:lol: :lol:
کار درستی میکنی :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.