کی گفت تو وارد تاپیک من بشی سریع عدم برن وارد شدن گومر به تاپیک من حرامه
گومر6
amirjon0007
من که شرط میبندم دروغ میگه خخخخ
مهدی-098
oochichekoo
مهدی-098
به یاری خـدا به زودی سرور 14 راه اندازی خواهد شد
وعده ی دیدار ما دوشنبه 1394/9/9 راس ساعت 16 صفحه ی اصلی بازی آنلاین استراتژیک عصر پادشاهان
آقای مدبر نوعش چطوره ؟ کلاسیکه؟
طی اطلاعیه های بعدی به سمع و نظر شما می رسانیم
شرط بندی حرامه
جدی میگی؟
یـــا ابـــا عبـــد الله الحسیـــــــن
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کی گفت تو وارد تاپیک من بشی سریع عدم برن وارد شدن گومر به تاپیک من حرامه[quote][div][b]گومر6[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]من که شرط میبندم دروغ میگه خخخخ[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]به یاری خـدا به زودی سرور 14 راه اندازی خواهد شد
وعده ی دیدار ما دوشنبه 1394/9/9 راس ساعت 16 صفحه ی اصلی بازی آنلاین استراتژیک عصر پادشاهان[/div][/quote]
آقای مدبر نوعش چطوره ؟ کلاسیکه؟[/div][/quote]
طی اطلاعیه های بعدی به سمع و نظر شما می رسانیم [/div][/quote]
[/div][/quote]
شرط بندی حرامه :icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
جدی میگی؟ :icon_10:
نمی دونم شما چی گیری دادید به سرور جدید!!
اینم متن مدیر انجمن گرامی از پاسخ های قبلش خواهشا دیگه این سوال رو نپرسید. تعیین نوع و زمان راه اندازی سرورهای جدید بازی بستگی به شرایط ،نظر و تصمیم تیم مدیریت بازی دارد .
به محض راه اندازی سرور خدمت تمامی دوستان اطلاع رسانی خواهد شد.
ضمن اینکه از این به بعد سرورها ، جهانی خواهند بود و در واقع ورژن جدیدی از عصر پادشاهان است.
لطفا منتظر اطلاعیه های بعدی در این زمینه باشید .
این اطلاعیه فک کنم مال دوران قبل از انقلاب بود
اونایی که واسه سرور برنامه دارن اگه سرور به موقع شروع نشه خب اعصابشون داغون میشه دیگه
مثلا خوده من
کمتر از دو ماه دیگه (اول بهمن ) دانشگاهمون شروع میشه خب کلی برنامه ریختم واسه این سرور حالا اینا بیان اول بهمن سرور رو شروع کنن ... چی میشه؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div]نمی دونم شما چی گیری دادید به سرور جدید!!
اینم متن [b]مدیر انجمن گرامی [/b]از پاسخ های قبلش خواهشا دیگه این سوال رو نپرسید.
[b]تعیین نوع و زمان راه اندازی سرورهای جدید بازی بستگی به شرایط ،نظر و تصمیم تیم مدیریت بازی دارد .
به محض راه اندازی سرور خدمت تمامی دوستان اطلاع رسانی خواهد شد.
ضمن اینکه از این به بعد سرورها ، جهانی خواهند بود و در واقع ورژن جدیدی از عصر پادشاهان است.
لطفا منتظر اطلاعیه های بعدی در این زمینه باشید .[/b][/div][/quote]
این اطلاعیه فک کنم مال دوران قبل از انقلاب بود :| :|
اونایی که واسه سرور برنامه دارن اگه سرور به موقع شروع نشه خب اعصابشون داغون میشه دیگه
مثلا خوده من
کمتر از دو ماه دیگه (اول بهمن ) دانشگاهمون شروع میشه :| :| خب کلی برنامه ریختم واسه این سرور حالا اینا بیان اول بهمن سرور رو شروع کنن ... چی میشه؟؟ :oops: :cry:
خو گفتم مال قبل انقلابه میگی نه...این تاپیک مربوطه به تقریبا 1 سال پیش
خوب چه فرقی داره جواب هست برا شماها
اون موقع هر ماه 1 سرور میزدن ولی الآن دوماه داره میشه هنوز سرور جدید نیومده.کپک زدیم ..پوسیدیم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]خو گفتم مال قبل انقلابه میگی نه...این تاپیک مربوطه به تقریبا 1 سال پیش :|[/div][/quote]
خوب چه فرقی داره جواب هست برا شماها
[/div][/quote]
اون موقع هر ماه 1 سرور میزدن ولی الآن دوماه داره میشه هنوز سرور جدید نیومده.کپک زدیم ..پوسیدیم :| :|
اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد
خاکی نباش اسفالتت میکنن
اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد :icon_6:
اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد
جوش نزن بابا
میاد
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد :icon_6:[/div][/quote]
:lol: :lol:
جوش نزن بابا
میاد :lol:
جوش نزن بابا
میاد
خاکی نباش اسفالتت میکنن
دیگه کی میاد امتحانا داره شروع میشه[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد :icon_6:[/div][/quote]
جوش نزن بابا
میاد :lol:[/div][/quote]
جوش نزن بابا
میاد
فکر کنم دارند یک تغییراتی توش میدن شاید دارند پس زمینه رو برفی می کنند یا ....
In the name of god
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]دیگه کی میاد امتحانا داره شروع میشه[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اه اه این هفته هم نمیاد سرور جدید چه وضعشه پول می خواید بگید اکانتو 20میلیون شارژ کنم اللحساب چند تا اک هم خرید فروش میکنم خرج کتیبه شما در میاد :icon_6:[/div][/quote]
جوش نزن بابا
میاد :lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:icon_2:
فکر کنم دارند یک تغییراتی توش میدن شاید دارند پس زمینه رو برفی می کنند یا .... :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.