[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
هر کی می خواد انتخاب رشته کنه بره تو سایت رشد من خودم خیلی اطلاعات خوبی برای انتخاب رشته که بخوام کنم بدست آوردم :icon_12:
http://reshteha.roshd.ir/fields/field.aspx?fid={78bb9197-25fc-470b-90d6-02cf3c3d42a6}[/div][/quote]
ما بزرگیم :icon_6:
شرایط کنکور رو تو بگو:mrgreen:[/div][/quote]
منم کوچیکم :icon_10:
تو هم شرایط درست کردن شیر خشک نی نی رو بگو :mrgreen:[/div][/quote]
سپهر :icon_11::icon_11:[/div][/quote]
فاطمه :icon_9:[/div][/quote]
سپهر:icon_11::icon_11:
:icon_9: سپهر
:icon_5:[/div][/quote]
دیگع بسه پروو نشو :geek:[/div][/quote]
نه بابا؟[/div][/quote]
آره مامان :D[/div][/quote]
:icon_10:[/div][/quote]
:icon_13:[/div][/quote]
:icon_3:[/div][/quote]
:icon_5::icon_5:
:icon_12:
قبول نیست تو پرچم سفید رو نشون دادی دیگر نمی تونی حرفت رو پس بگیری
In the name of god
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
هر کی می خواد انتخاب رشته کنه بره تو سایت رشد من خودم خیلی اطلاعات خوبی برای انتخاب رشته که بخوام کنم بدست آوردم :icon_12:
http://reshteha.roshd.ir/fields/field.aspx?fid={78bb9197-25fc-470b-90d6-02cf3c3d42a6}[/div][/quote]
ما بزرگیم :icon_6:
شرایط کنکور رو تو بگو:mrgreen:[/div][/quote]
منم کوچیکم :icon_10:
تو هم شرایط درست کردن شیر خشک نی نی رو بگو :mrgreen:[/div][/quote]
سپهر :icon_11::icon_11:[/div][/quote]
فاطمه :icon_9:[/div][/quote]
سپهر:icon_11::icon_11:
:icon_9: سپهر
:icon_5:[/div][/quote]
دیگع بسه پروو نشو :geek:[/div][/quote]
نه بابا؟[/div][/quote]
آره مامان :D[/div][/quote]
:icon_10:[/div][/quote]
:icon_13:[/div][/quote]
:icon_3:[/div][/quote]
:icon_11:[/div][/quote]
قبول نیست تو پرچم سفید رو نشون دادی دیگر نمی تونی حرفت رو پس بگیری :geek:
سلام دوستان دبیرهای ما درست درس نمیدن کسی سایتی سراغ داره جزوه های مفید داشته باشه
اگه میخوای بهت کتاب معرفی کنم ؟
اینو باش کتاب معرفی میکنه همون کتاب خودمون رو به زور میخونیم.
هنوز یه پیام بازرگانی هست تو تلوزیون :
چی ؟
.
.
مدرسان شریف
کجا؟
.
.
مدرسان شرف
.
.
باکی؟
.
.
مدرسان شریف
مثل دلقک ها می مونی
In the name of god
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]سلام دوستان دبیرهای ما درست درس نمیدن کسی سایتی سراغ داره جزوه های مفید داشته باشه :cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
اگه میخوای بهت کتاب معرفی کنم ؟[/div][/quote]
چی ؟
.
.
مدرسان شریف
کجا؟
.
.
مدرسان شرف
.
.
باکی؟
.
.
مدرسان شریف
:mrgreen:[/div][/quote]
مثل دلقک ها می مونی :lol::lol:
سلام دوستان دبیرهای ما درست درس نمیدن کسی سایتی سراغ داره جزوه های مفید داشته باشه
اگه میخوای بهت کتاب معرفی کنم ؟
چی ؟
.
.
مدرسان شریف
کجا؟
.
.
مدرسان شرف
.
.
باکی؟
.
.
مدرسان شریف
مثل دلقک ها می مونی
تازه دیدی؟
مگع دلقکی ؟؟
اه چی با حال
دختر دلقک ندیده بودم که دیدم
In the name of god
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]سلام دوستان دبیرهای ما درست درس نمیدن کسی سایتی سراغ داره جزوه های مفید داشته باشه :cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
اگه میخوای بهت کتاب معرفی کنم ؟[/div][/quote]
چی ؟
.
.
مدرسان شریف
کجا؟
.
.
مدرسان شرف
.
.
باکی؟
.
.
مدرسان شریف
:mrgreen:[/div][/quote]
مثل دلقک ها می مونی :lol::lol: [/div][/quote]
تازه دیدی؟[/div][/quote]
:icon_2:
مگع دلقکی ؟؟ :o
اه چی با حال :icon_10:
دختر دلقک ندیده بودم که دیدم :icon_7:
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]خدایا قصد شفا نداری؟:icon_2:[/div][/quote]
فعلا نه :icon_10:[/div][/quote]
تو چه کاره ای این وسط؟[/div][/quote]
راست می گه :geek:
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]خدایا قصد شفا نداری؟:icon_2:[/div][/quote]
فعلا نه :icon_10:[/div][/quote]
تو چه کاره ای این وسط؟[/div][/quote]
هه ...
نشناختی ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.