قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
:cry: خسیس [quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]چرا اینجا ایقدر خلوت شده پ بچها گدشن پروازه و زهرا نمیان دیگه؟؟؟[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/28144/%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
زهرا هم هر 10 روز یا هر ماه میاد یه سری میزنع :|:|:|
کلا انجمن خلوت شده ولی داره بهبود پیدا می کنه ;)[/div][/quote]
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:cry: خسیس [quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]چرا اینجا ایقدر خلوت شده پ بچها گدشن پروازه و زهرا نمیان دیگه؟؟؟[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/28144/%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
زهرا هم هر 10 روز یا هر ماه میاد یه سری میزنع :|:|:|
کلا انجمن خلوت شده ولی داره بهبود پیدا می کنه ;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
:icon_2:
فکر کنم نقل رو اشتباهی زدی :icon_10:
نه میرم اومدم یه سلام کنم فقط دلم تنگ شده بود واسه انجمن
تایپکایه منم که مدیرا زحمتشو کشیدن قفل کردن بعد اون دیگه نیومدم
lord_sepehr
اوهوم ، همینجوری اومدی یه سر بزنی باز بری یا اومدی بمونی ؟؟
قشنگ ترین لحظه....
تایپکایه منم که مدیرا زحمتشو کشیدن قفل کردن بعد اون دیگه نیومدم[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اوهوم ، همینجوری اومدی یه سر بزنی باز بری یا اومدی بمونی ؟؟ :)[/div][/quote]
lord_sepehr
حیف شد ، که می خوای بری البته دانشگاه داری دیگع باید به دروست برسی
In the name of god
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]نه میرم اومدم یه سلام کنم فقط دلم تنگ شده بود واسه انجمن
تایپکایه منم که مدیرا زحمتشو کشیدن قفل کردن بعد اون دیگه نیومدم[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اوهوم ، همینجوری اومدی یه سر بزنی باز بری یا اومدی بمونی ؟؟ :)[/div][/quote]
[/div][/quote]
:(
حیف شد ، که می خوای بری البته دانشگاه داری دیگع باید به دروست برسی ;)
lord_sepehr
حیف شد ، که می خوای بری البته دانشگاه داری دیگع باید به دروست برسی
قشنگ ترین لحظه....
کلاسایه این ترممو نرفتم:| به مامانم نگیا[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]نه میرم اومدم یه سلام کنم فقط دلم تنگ شده بود واسه انجمن
[/div][/quote]
:(
حیف شد ، که می خوای بری البته دانشگاه داری دیگع باید به دروست برسی ;)[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.