امروز هر چی غارت کردم یا سه درصد توان حمل منابع بود یا صفر درصد!!!
مشکل چیه؟
فارم چینی هستش منبع نداره
وخته رفتنه
[quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div]امروز هر چی غارت کردم یا سه درصد توان حمل منابع بود یا صفر درصد!!!
مشکل چیه؟[/div][/quote]
فارم چینی هستش:lol::lol::lol:
[i]منبع نداره[/i]
مشکل چیه؟
حتمامنابع نداشتند دیگه منم امروز هر چی غارت می زنم فارمام بیشتر از 30000 تا منبع ندالرند
[quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div]امروز هر چی غارت کردم یا سه درصد توان حمل منابع بود یا صفر درصد!!!
مشکل چیه؟[/div][/quote]
حتمامنابع نداشتند دیگه منم امروز هر چی غارت می زنم فارمام بیشتر از 30000 تا منبع ندالرند
مشکل چیه؟
تا صبح 200000 تا یا 150000 تا غارت میکردم الان 10000 تا هم نصیبم نشد!
بدک نیستم!
[quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div][quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div]امروز هر چی غارت کردم یا سه درصد توان حمل منابع بود یا صفر درصد!!!
مشکل چیه؟[/div][/quote]
حتمامنابع نداشتند دیگه منم امروز هر چی غارت می زنم فارمام بیشتر از 30000 تا منبع ندالرند[/div][/quote]
مشکل چیه؟
به خاطر اینکه یه فارم هات رفتند فارم یکی دیگه شدند و تو به ته موندش رسیدی
یا اینکه خودشون اومدند سر اکانتشون و منابع را خرج کردند
یا اینکه اصلا منابع نداشتند و بد شانس بودی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div][quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div][quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div]امروز هر چی غارت کردم یا سه درصد توان حمل منابع بود یا صفر درصد!!!
مشکل چیه؟[/div][/quote]
حتمامنابع نداشتند دیگه منم امروز هر چی غارت می زنم فارمام بیشتر از 30000 تا منبع ندالرند[/div][/quote]
تا صبح 200000 تا یا 150000 تا غارت میکردم الان 10000 تا هم نصیبم نشد![/div][/quote]
به خاطر اینکه یه فارم هات رفتند فارم یکی دیگه شدند و تو به ته موندش رسیدی
یا اینکه خودشون اومدند سر اکانتشون و منابع را خرج کردند
یا اینکه اصلا منابع نداشتند و بد شانس بودی
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div]من امروز از یه شهر 5 میلیون غارت کردم...:D[/div][/quote]
من 7 میلیون:D:D:D:D[/div][/quote]
از یه شهر؟
آره من کلا از شهر های دوم یا سوم یا... غارت نمیکنم از شهر اول غارت میکنم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div]من امروز از یه شهر 5 میلیون غارت کردم...:D[/div][/quote]
از یه شهر؟[/div][/quote]
من 130 میلیون غارت کردم
و 356 تا منجم گرفتم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div]من امروز از یه شهر 5 میلیون غارت کردم...:D[/div][/quote]
از یه شهر؟[/div][/quote]
آره من کلا از شهر های دوم یا سوم یا... غارت نمیکنم از شهر اول غارت میکنم[/div][/quote]
من 130 میلیون غارت کردم
و 356 تا منجم گرفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.