با برنامه های مختلف هم میشه .ولی راه بالایی بدون نصب برنامه میتونید استفاده کنید.
خب این راهی که گفتی طولانیه اگه برنامه snagit را داشته باشی خیلی آسونتره
امتحان کردی؟ یه بار امتحان کن .
در ازای اون نیاز نیست برنامه اضافی نصب کنی .snagit یه سری افکت ها داره اگه از اونا هم استفاده میکنی خوب بهتره .ولی اگه فقط برا گرفتن عکس نصب میکنی بدون اونم میشه کار کرد.
این برنامه مخصوص عکس گرفتنه و از همه جای کامپیوترت هم میتونی باهاش عکس بگیری
خوب کی بردش ؟؟؟ به نظر من همین روش های سنتی بهتره.البته برا کارای ساده.
کدوم؟روش من کاملا حرفه ایه
حرفه ای که نه .راحت تره شاید . حرفه ای کار بعد عکس گرفتن هست که با عکس چی کار کنی .
ولی برنامه نیاز داره به نصب .و برا * های قدیمی تر بهتره از روش ویندوز رفت .
البته تو ویندوز 7 سریع تر میتونستم انجام بدم .ولی چون تو ویندوز 8 start +tab کار نمیکنه و باید با موس برم برا جابه جایی صفحات چند ثانیه ای وقت میگیره.
خب با همون سون برو
8 بعضی جاها بهتره ولی سون هم بد نیست .ولی سون رو ترجیح میدم.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]با برنامه های مختلف هم میشه .ولی راه بالایی بدون نصب برنامه میتونید استفاده کنید.[/div][/quote]
خب این راهی که گفتی طولانیه اگه برنامه snagit را داشته باشی خیلی آسونتره[/div][/quote]
در ازای اون نیاز نیست برنامه اضافی نصب کنی .snagit یه سری افکت ها داره اگه از اونا هم استفاده میکنی خوب بهتره .ولی اگه فقط برا گرفتن عکس نصب میکنی بدون اونم میشه کار کرد.[/div][/quote]
این برنامه مخصوص عکس گرفتنه و از همه جای کامپیوترت هم میتونی باهاش عکس بگیری[/div][/quote]
خوب کی بردش ؟؟؟ به نظر من همین روش های سنتی بهتره.البته برا کارای ساده.[/div][/quote]
کدوم؟روش من کاملا حرفه ایه[/div][/quote]
حرفه ای که نه .راحت تره شاید . حرفه ای کار بعد عکس گرفتن هست که با عکس چی کار کنی .
ولی برنامه نیاز داره به نصب .و برا سیستم های قدیمی تر بهتره از روش ویندوز رفت .
البته تو ویندوز 7 سریع تر میتونستم انجام بدم .ولی چون تو ویندوز 8 start +tab کار نمیکنه و باید با موس برم برا جابه جایی صفحات چند ثانیه ای وقت میگیره.[/div][/quote]
خب با همون سون برو[/div][/quote]
با برنامه های مختلف هم میشه .ولی راه بالایی بدون نصب برنامه میتونید استفاده کنید.
خب این راهی که گفتی طولانیه اگه برنامه snagit را داشته باشی خیلی آسونتره
در ازای اون نیاز نیست برنامه اضافی نصب کنی .snagit یه سری افکت ها داره اگه از اونا هم استفاده میکنی خوب بهتره .ولی اگه فقط برا گرفتن عکس نصب میکنی بدون اونم میشه کار کرد.
این برنامه مخصوص عکس گرفتنه و از همه جای کامپیوترت هم میتونی باهاش عکس بگیری
خوب کی بردش ؟؟؟ به نظر من همین روش های سنتی بهتره.البته برا کارای ساده.
کدوم؟روش من کاملا حرفه ایه
ولی برنامه نیاز داره به نصب .و برا * های قدیمی تر بهتره از روش ویندوز رفت .
البته تو ویندوز 7 سریع تر میتونستم انجام بدم .ولی چون تو ویندوز 8 start +tab کار نمیکنه و باید با موس برم برا جابه جایی صفحات چند ثانیه ای وقت میگیره.
خب با همون سون برو
خب اگه ترجیح میدی چرا با 8 میری؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]با برنامه های مختلف هم میشه .ولی راه بالایی بدون نصب برنامه میتونید استفاده کنید.[/div][/quote]
خب این راهی که گفتی طولانیه اگه برنامه snagit را داشته باشی خیلی آسونتره[/div][/quote]
در ازای اون نیاز نیست برنامه اضافی نصب کنی .snagit یه سری افکت ها داره اگه از اونا هم استفاده میکنی خوب بهتره .ولی اگه فقط برا گرفتن عکس نصب میکنی بدون اونم میشه کار کرد.[/div][/quote]
این برنامه مخصوص عکس گرفتنه و از همه جای کامپیوترت هم میتونی باهاش عکس بگیری[/div][/quote]
خوب کی بردش ؟؟؟ به نظر من همین روش های سنتی بهتره.البته برا کارای ساده.[/div][/quote]
کدوم؟روش من کاملا حرفه ایه[/div][/quote]
ولی برنامه نیاز داره به نصب .و برا سیستم های قدیمی تر بهتره از روش ویندوز رفت .
البته تو ویندوز 7 سریع تر میتونستم انجام بدم .ولی چون تو ویندوز 8 start +tab کار نمیکنه و باید با موس برم برا جابه جایی صفحات چند ثانیه ای وقت میگیره.[/div][/quote]
خب با همون سون برو[/div][/quote]
8 بعضی جاها بهتره ولی سون هم بد نیست .ولی سون رو ترجیح میدم.[/div][/quote]
خب اگه ترجیح میدی چرا با 8 میری؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.