یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟
یک بار روی شهر کلیک کن تا همه چیز درست بشه
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
چی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
یک بار روی شهر کلیک کن تا همه چیز درست بشه [/div][/quote]
چی؟
چی؟
توی صحفه اصلی که شهر رو نشون می ده اون بالا سمت راست نوشته شهر روی اون یک بار کلیک کن تا همه چیز درست بشه اگه درست شد بهم خبر بده
این مطلب در 1392/01/04 22:28:00 نوشته شده است و در 1392/01/04 22:28:34 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
توی صحفه اصلی که شهر رو نشون می ده اون بالا سمت راست نوشته شهر روی اون یک بار کلیک کن تا همه چیز درست بشه اگه درست شد بهم خبر بده
چی؟
از خودت روش ساختی؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
توی صحفه اصلی که شهر رو نشون می ده اون بالا سمت راست نوشته شهر روی اون یک بار کلیک کن تا همه چیز درست بشه اگه درست شد بهم خبر بده [/div][/quote]
از خودت روش ساختی؟
چی؟
از خودت روش ساختی؟
نه من همیشه این کا رومیکنم تو هم امتحان کن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]یکی من رو جانشین کرد ولی هنوز تو بخش شهرا نیومده.چیکار کنم؟[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
توی صحفه اصلی که شهر رو نشون می ده اون بالا سمت راست نوشته شهر روی اون یک بار کلیک کن تا همه چیز درست بشه اگه درست شد بهم خبر بده [/div][/quote]
از خودت روش ساختی؟[/div][/quote]
نه من همیشه این کا رومیکنم تو هم امتحان کن
داداشا می دونم ولی می گم شهر های جانشینم تو بخش شهر های نمیاد
تو من همون کاری رو که گفتم انمجام بده داش درست می شه اگه نشد از هر منبع 1111111111111111111111111 بهت می دم
[quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]داداشا می دونم ولی می گم شهر های جانشینم تو بخش شهر های نمیاد[/div][/quote]
تو من همون کاری رو که گفتم انمجام بده داش درست می شه اگه نشد از هر منبع 1111111111111111111111111 بهت می دم
داداشا می دونم ولی می گم شهر های جانشینم تو بخش شهر های نمیاد
شهر های جدیدش؟یا کلا همه شهراش نمیاد؟اگه همه شهراش نمیاد حتما جانشینش نیستی
[quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]داداشا می دونم ولی می گم شهر های جانشینم تو بخش شهر های نمیاد[/div][/quote]
شهر های جدیدش؟یا کلا همه شهراش نمیاد؟اگه همه شهراش نمیاد حتما جانشینش نیستی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.