یه هیچکدام هم بذار من اومدم برای پیدا کردن دوست و برای جایزه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]alirezajan[/b][/div][div]سلام هدفتون از بازی عصر پادشاهان واستراژیکی چیه؟[/div][/quote]
یه هیچکدام هم بذار من اومدم برای پیدا کردن دوست و برای جایزه:D:D:D:D:D
دوست پیدا کردی که جایزه مونده اونم اگر با ما متحد شی میگری
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]alirezajan[/b][/div][div]سلام هدفتون از بازی عصر پادشاهان واستراژیکی چیه؟[/div][/quote]
یه هیچکدام هم بذار من اومدم برای پیدا کردن دوست و برای جایزه:D:D:D:D:D[/div][/quote]
دوست که خیلی دارم به خصوص سرور 9 و 10
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]kambizkambiz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]alirezajan[/b][/div][div]سلام هدفتون از بازی عصر پادشاهان واستراژیکی چیه؟[/div][/quote]
یه هیچکدام هم بذار من اومدم برای پیدا کردن دوست و برای جایزه:D:D:D:D:D[/div][/quote]
دوست پیدا کردی که جایزه مونده اونم اگر با ما متحد شی میگری[/div][/quote]
دوست که خیلی دارم به خصوص سرور 9 و 10
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]kambizkambiz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]alirezajan[/b][/div][div]سلام هدفتون از بازی عصر پادشاهان واستراژیکی چیه؟[/div][/quote]
دوست پیدا کردی که جایزه مونده اونم اگر با ما متحد شی میگری[/div][/quote]
دوست که خیلی دارم به خصوص سرور 9 و 10[/div][/quote]
من که دوست خیلی کم دارم***
چقدر باید واقعا بچه پولدلر باشیم که واسه پول خرج کردن بازی کنیم!!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
چقدر باید واقعا بچه پولدلر باشیم که واسه پول خرج کردن بازی کنیم!!:shock:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.