یه بار میگی صداش را در نمی آوردم یه بار میگی به پشتیبانی میگم چیکار میکنی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]من جات بودم صداشو در نمیاوردم و حالشو میبردم:D[/div][/quote]
آره منم همین کار را میکردم[/div][/quote]
:lol:
حرام خوری میکنی !!
من بودم به پشتیبانی تیکت میزدم:lol:[/div][/quote]
من کلا بازیکن سالمیم به پشتیبانی میگم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]من جات بودم صداشو در نمیاوردم و حالشو میبردم:D[/div][/quote]
آره منم همین کار را میکردم[/div][/quote]
:lol:
حرام خوری میکنی !!
من بودم به پشتیبانی تیکت میزدم:lol:[/div][/quote]
یه بار میگی صداش را در نمی آوردم یه بار میگی به پشتیبانی میگم چیکار میکنی؟[/div][/quote]
:?
من کلا بازیکن سالمیم به پشتیبانی میگم8-)
سلام به همه یه شما دوستان گل انجمنی عیدتان مبارک باشد سالی سرشار از برکت برایه شما آرزو میکنم
میخواستم بگم که در سرور 12 من هر روز 3 منجم دریافت میکنم!!!!!!1 جالب اینکه هیچکی هم برای من ارسال نمیکند الان چند روزه که اینجوری!!!!! میخواستم بدونم برایه شما هم اینجوری؟
داداش الان خیلی ناراحتی
از نظر شما باید ناراحت باشم؟
نه یعنی داری منجم مفتی گیر میاری صداش رو در نیار برو حالش رو ببر
[quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div]سلام به همه یه شما دوستان گل انجمنی عیدتان مبارک باشد سالی سرشار از برکت برایه شما آرزو میکنم
میخواستم بگم که در سرور 12 من هر روز 3 منجم دریافت میکنم!!!!!!1 جالب اینکه هیچکی هم برای من ارسال نمیکند الان چند روزه که اینجوری!!!!! میخواستم بدونم برایه شما هم اینجوری؟:?::?::?::?::?:
[/div][/quote]
داداش الان خیلی ناراحتی[/div][/quote]
از نظر شما باید ناراحت باشم؟ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D
[/div][/quote]
نه یعنی داری منجم مفتی گیر میاری صداش رو در نیار برو حالش رو ببر:mrgreen:
سلام به همه یه شما دوستان گل انجمنی عیدتان مبارک باشد سالی سرشار از برکت برایه شما آرزو میکنم
میخواستم بگم که در سرور 12 من هر روز 3 منجم دریافت میکنم!!!!!!1 جالب اینکه هیچکی هم برای من ارسال نمیکند الان چند روزه که اینجوری!!!!! میخواستم بدونم برایه شما هم اینجوری؟
داداش الان خیلی ناراحتی
از نظر شما باید ناراحت باشم؟
نه یعنی داری منجم مفتی گیر میاری صداش رو در نیار برو حالش رو ببر
دروغ میگه برو به پشتیبانی بگو
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]saxon_warrior[/b][/div][div]سلام به همه یه شما دوستان گل انجمنی عیدتان مبارک باشد سالی سرشار از برکت برایه شما آرزو میکنم
میخواستم بگم که در سرور 12 من هر روز 3 منجم دریافت میکنم!!!!!!1 جالب اینکه هیچکی هم برای من ارسال نمیکند الان چند روزه که اینجوری!!!!! میخواستم بدونم برایه شما هم اینجوری؟:?::?::?::?::?:
[/div][/quote]
داداش الان خیلی ناراحتی[/div][/quote]
از نظر شما باید ناراحت باشم؟ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D
[/div][/quote]
نه یعنی داری منجم مفتی گیر میاری صداش رو در نیار برو حالش رو ببر:mrgreen:[/div][/quote]
دروغ میگه برو به پشتیبانی بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.