از مدیر محترم انجمن تقاضا میکنم که این دمه عیدی اکانتایه مسدوده انجمنو باز کنه.این میشه یه عیدی به بچه هایی که نمیتونن بیان انجمن مثل دوستمون fatide
فکر خوبیه اما به نظر من به جای این عیدی به همه 40 تا سکه بدهند
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]از مدیر محترم انجمن تقاضا میکنم که این دمه عیدی اکانتایه مسدوده انجمنو باز کنه.این میشه یه عیدی به بچه هایی که نمیتونن بیان انجمن مثل دوستمون fatide[/div][/quote]
فکر خوبیه اما به نظر من به جای این عیدی به همه 40 تا سکه بدهند:D:D:D:D:D:D
از مدیر محترم انجمن تقاضا میکنم که این دمه عیدی اکانتایه مسدوده انجمنو باز کنه.این میشه یه عیدی به بچه هایی که نمیتونن بیان انجمن مثل دوستمون fatide
این فکر دومیه بهتره.حالا اگه به همه 5 هزاری هم عیدی بدن بهتره.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]از مدیر محترم انجمن تقاضا میکنم که این دمه عیدی اکانتایه مسدوده انجمنو باز کنه.این میشه یه عیدی به بچه هایی که نمیتونن بیان انجمن مثل دوستمون fatide[/div][/quote]
فکر خوبیه اما به نظر من به جای این عیدی به همه 40 تا سکه بدهند:D:D:D:D:D:D[/div][/quote]
این فکر دومیه بهتره.حالا اگه به همه 5 هزاری هم عیدی بدن بهتره.:lol::D:lol:
این فکر دومیه بهتره.حالا اگه به همه 5 هزاری هم عیدی بدن بهتره.
دیگه جک نگو همینم بدن خیلی خوبه
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]از مدیر محترم انجمن تقاضا میکنم که این دمه عیدی اکانتایه مسدوده انجمنو باز کنه.این میشه یه عیدی به بچه هایی که نمیتونن بیان انجمن مثل دوستمون fatide[/div][/quote]
فکر خوبیه اما به نظر من به جای این عیدی به همه 40 تا سکه بدهند:D:D:D:D:D:D[/div][/quote]
این فکر دومیه بهتره.حالا اگه به همه 5 هزاری هم عیدی بدن بهتره.:lol::D:lol:[/div][/quote]
دیگه جک نگو همینم بدن خیلی خوبه
برین خدا روشکر کنید که مدیر عیدی بهتون مسدود شدن همتون رو نمیده
چقدر تو بامزه ای
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]برین خدا روشکر کنید که مدیر عیدی بهتون مسدود شدن همتون رو نمیده:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چقدر تو بامزه ای
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.