در نهایت یکی از ایران بهشت زمینی ها میگیرن ولی فک کنم iran s4 یا jangjo
به نظر من خودم
ایول اعتماد به نفس
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]در نهایت یکی از ایران بهشت زمینی ها میگیرن ولی فک کنم iran s4 یا jangjo[/div][/quote]
به نظر من خودم:D[/div][/quote]
ایول اعتماد به نفس:o
به نظر من خودم
ایول اعتماد به نفس
خواهش میکنم البته اول اینقدر اعتماد به نفس نداشتم دوست خوبم بهم روحیه داد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]در نهایت یکی از ایران بهشت زمینی ها میگیرن ولی فک کنم iran s4 یا jangjo[/div][/quote]
ایول اعتماد به نفس:o[/div][/quote]
خواهش میکنم البته اول اینقدر اعتماد به نفس نداشتم دوست خوبم بهم روحیه داد
به نظر من خودم
ایول اعتماد به نفس
من کتیبه رو میگیرم با 2تا سربازهام که میشه لشگر
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]در نهایت یکی از ایران بهشت زمینی ها میگیرن ولی فک کنم iran s4 یا jangjo[/div][/quote]
ایول اعتماد به نفس:o[/div][/quote]من کتیبه رو میگیرم با 2تا سربازهام که میشه لشگر
به نظر من خودم
ایول اعتماد به نفس
من کتیبه رو میگیرم با 2تا سربازهام که میشه لشگر
[quote][div][b]alirezajan[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]در نهایت یکی از ایران بهشت زمینی ها میگیرن ولی فک کنم iran s4 یا jangjo[/div][/quote]
ایول اعتماد به نفس:o[/div][/quote]من کتیبه رو میگیرم با 2تا سربازهام که میشه لشگر
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
از همین الان دارم میگم جنگاور میگیره بی برو برگرد زنده باد (((((( جنگاور )))))
با 9163 تا جمعیت کتیبه هم میخوای؟
[quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]از همین الان دارم میگم جنگاور میگیره بی برو برگرد زنده باد (((((( جنگاور ))))) :twisted:[/div][/quote]
با 9163 تا جمعیت کتیبه هم میخوای؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.