جای من بودی چیکار میکردی؟
فکر کنم فرار میکردی از اینجا
مگه چی شده؟
یه سریا میان خصوصی فحش میدن میرن.
دیگه عادت کردم
اونروز تاپیک زده بودن که درخواست کرده بودن که من اعدام شم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]karen[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جای من بودی چیکار میکردی؟:twisted:
فکر کنم فرار میکردی از اینجا:|[/div][/quote]
مگه چی شده؟[/div][/quote]
یه سریا میان خصوصی فحش میدن میرن.
دیگه عادت کردم
اونروز تاپیک زده بودن که درخواست کرده بودن که من اعدام شم
:lol::lol::lol:
آره منم 1بار تو پروفایلم نوشته بودم هر ح ر و م زاده ای بهم حمله کنه
خب شعورشون پایینه چیکار میشه کرد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]آره منم 1بار تو پروفایلم نوشته بودم هر ح ر و م زاده ای بهم حمله کنه:D[/div][/quote]
آره منم 1بار تو پروفایلم نوشته بودم هر ح ر و م زاده ای بهم حمله کنه
گفتم من اینو نوشته بودم تو پروفایلم.........
inera@att.net
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]آره منم 1بار تو پروفایلم نوشته بودم هر ح ر و م زاده ای بهم حمله کنه:D[/div][/quote]
خب شعورشون پایینه چیکار میشه کرد[/div][/quote]
گفتم من اینو نوشته بودم تو پروفایلم:|.........
اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده
نفر اول غارت رو به خودم تبریک میگم و همچنین مدال ۱ مهاجم و ۲ پیشرفت
اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده:lol::lol:
نفر اول غارت رو به خودم تبریک میگم و همچنین مدال ۱ مهاجم و ۲ پیشرفت;):D:)
اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده
چی میگی؟
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده:lol::lol:
نفر اول غارت رو به خودم تبریک میگم و همچنین مدال ۱ مهاجم و ۲ پیشرفت;):D:)[/div][/quote]
چی میگی؟
چی میگی؟
هزیون میگم از بس خوشحالم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده:lol::lol:
نفر اول غارت رو به خودم تبریک میگم و همچنین مدال ۱ مهاجم و ۲ پیشرفت;):D:)[/div][/quote]
چی میگی؟[/div][/quote]
هزیون میگم از بس خوشحالم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D
چی میگی؟
هزیون میگم از بس خوشحالم
برای چی خوشحالی؟
[quote][div][b]karen[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]اووف اونو دیگه نگو بخدا اول میاد خواهش میکنه حمله نکن میبینه حمله می کنم فحش میده دوباره التماس می کنه هی اینو ادامه میده:lol::lol:
چی میگی؟[/div][/quote]
هزیون میگم از بس خوشحالم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D[/div][/quote]
برای چی خوشحالی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.