وقتی این اتفاقات در بازی می افتد آدم حسابی روحیه می گیرد و از اینکه با جوانمردانی بزرگ همراه هستم بسیار خوشحالم.
کاش افرادی که دائما تلاش می کنند کلاه سر سایر بازیکنان و دوستان شان بگذارند تا گنجینه ای به دست بیاورند و یا گنجینه ای را به نام خودشون ثبت کنند، از این بازیکنان و قهرمانان واقعی درس بگیرند و بدونند که فقط خوبی هست که ماندگار است و افتخار را نمی شود با * و خیانت به دوستان کسب کرد.
واقعا
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]وقتی این اتفاقات در بازی می افتد آدم حسابی روحیه می گیرد و از اینکه با جوانمردانی بزرگ همراه هستم بسیار خوشحالم.
کاش افرادی که دائما تلاش می کنند کلاه سر سایر بازیکنان و دوستان شان بگذارند تا گنجینه ای به دست بیاورند و یا گنجینه ای را به نام خودشون ثبت کنند، از این بازیکنان و قهرمانان واقعی درس بگیرند و بدونند که فقط خوبی هست که ماندگار است و افتخار را نمی شود با کلاه برداری و خیانت به دوستان کسب کرد.[/div][/quote]
واقعا
یه مرد اگه تو عصر پادشاهان باشه اولیش آرشه اون یکی هم لجند کویک هست کارت درسته ما که تو اتحادت بودیم میدونیم
آقا پوریا دلمون واسه جملههای قشنگت تنگ شده که مارو پر از انرژی میکردکجایی پس دوباره بیا و اتحاد بزن
این مطلب در 1392/01/07 03:00:00 نوشته شده است و در 1392/01/07 03:00:41 ویرایش شده است .
[quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]
آرش جان واقعا خوشحالم که همونجور که گفته بودی این جایزه رو اهدا به محک کردی و واقعا کار بزرگی کردی
امیدوارم تو تمام مسیر زندگیت انقدر سخاوتمند و بزرگ باشی و تو هر شرایطی موفق باشی
و خدا پشت و همراهت باشه تو هر شرایطی
وقتی این مطلبو تو وبلاگ دیدم واقعا خوشحال شدم
باز هم تبریک دوباره بهت میگم بخاطر قلب پاکی که داری
آرزوی موفقیت تو تمام مراحل زندگی و برات دارم.....
http://blog.kingsera.ir/post/26/%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%B2#comment-list[/div][/quote]
یه مرد اگه تو عصر پادشاهان باشه اولیش آرشه اون یکی هم لجند کویک هست کارت درسته ما که تو اتحادت بودیم میدونیم
آقا پوریا دلمون واسه جملههای قشنگت تنگ شده که مارو پر از انرژی میکرد:roll:کجایی پس دوباره بیا و اتحاد بزن
آقا پوریا دلمون واسه جملههای قشنگت تنگ شده که مارو پر از انرژی میکردکجایی پس دوباره بیا و اتحاد بزن
یادش بخیر نامه های طولانی ک پدرمون در میومد تا بخونیم ولی پرانرژی بودن و همیشه به ما روحیه میدادن
یادش بخیر
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]mahdad[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]
آرش جان واقعا خوشحالم که همونجور که گفته بودی این جایزه رو اهدا به محک کردی و واقعا کار بزرگی کردی
امیدوارم تو تمام مسیر زندگیت انقدر سخاوتمند و بزرگ باشی و تو هر شرایطی موفق باشی
http://blog.kingsera.ir/post/26/%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%B2#comment-list[/div][/quote]
آقا پوریا دلمون واسه جملههای قشنگت تنگ شده که مارو پر از انرژی میکرد:roll:کجایی پس دوباره بیا و اتحاد بزن[/div][/quote]
یادش بخیر نامه های طولانی ک پدرمون در میومد تا بخونیم ولی پرانرژی بودن و همیشه به ما روحیه میدادن
یادش بخیر
یادش بخیر
آره خدایی خیلی انرژی میزاشت و وقت میذاشت برای اتحاد واقعا از جون مایه میذاشت
من تو اتحادهای دیگه بودم به مدیرا که نامه میدی یا اصلا جوابت و نمیدن یا کلی ناز میکنن یا نامه میدن با تهدید که این کارو کنید اون کار و کنید اگه نکنید اخراج میشید یا فارم عمومی میشید ولی خدایی لجند با اینکه هم رتبه بالایی داشت هم موسس بود هیچوقت با من بد حرف نزد و همیشه جواب نامه هارو میداد. اصلا اتحادهای دیگه موسسها نبودن اگه دقت کرده باشی پیمان برادری که موسس پیمان بود اصلا هیچوقت نبود یا ۸۰سردار هامان ملکه اصلا نبود
خدایی کارش درست بود هم موسس اتحاد بود به اتحاد میرسید هم خودش خیلی خوب بازی میکرد و همیشه رتبه بالایی داشت من که تو اکانت خودم موندم نمیدونم چجوری ۱۰۰۰تا کارو انجام میداد هم زمان و به بهترین شکل
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]mahdad[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]
آقا پوریا دلمون واسه جملههای قشنگت تنگ شده که مارو پر از انرژی میکرد:roll:کجایی پس دوباره بیا و اتحاد بزن[/div][/quote]
یادش بخیر[/div][/quote]
آره خدایی خیلی انرژی میزاشت و وقت میذاشت برای اتحاد واقعا از جون مایه میذاشت
من تو اتحادهای دیگه بودم به مدیرا که نامه میدی یا اصلا جوابت و نمیدن یا کلی ناز میکنن یا نامه میدن با تهدید که این کارو کنید اون کار و کنید اگه نکنید اخراج میشید یا فارم عمومی میشید ولی خدایی لجند با اینکه هم رتبه بالایی داشت هم موسس بود هیچوقت با من بد حرف نزد و همیشه جواب نامه هارو میداد. اصلا اتحادهای دیگه موسسها نبودن اگه دقت کرده باشی پیمان برادری که موسس پیمان بود اصلا هیچوقت نبود یا ۸۰سردار هامان ملکه اصلا نبود
خدایی کارش درست بود هم موسس اتحاد بود به اتحاد میرسید هم خودش خیلی خوب بازی میکرد و همیشه رتبه بالایی داشت من که تو اکانت خودم موندم نمیدونم چجوری ۱۰۰۰تا کارو انجام میداد هم زمان و به بهترین شکل:mrgreen:
از همه دوستان بخاطر لطفشون ممنونم
لازم بود بگم این جایزه از طرف کلیه اعضای اتحاد و افرادی که به نحوی در آرشیو شدن کتیبه نقش داشتن به موسسه محک تقدیم شده و بدون شک پاداش کار گروهی تعداد زیادی از بچه ها بوده ... ، منم به نوبه خودم به تمام عزیزان تبریک میگم و براشون آرزوی بهترینهارو دارم.
پیـــــــروز و سربلند باشید
از همه دوستان بخاطر لطفشون ممنونم
لازم بود بگم این جایزه از طرف کلیه اعضای اتحاد و افرادی که به نحوی در آرشیو شدن کتیبه نقش داشتن به موسسه محک تقدیم شده و بدون شک پاداش کار گروهی تعداد زیادی از بچه ها بوده ... ، منم به نوبه خودم به تمام عزیزان تبریک میگم و براشون آرزوی بهترینهارو دارم.
پیـــــــروز و سربلند باشید
واسه خودت و واسه پدر عزیزت آرزوی سلامتی دارم آرش جان
از اولش گفتی میخای پول کتیبه رو بدی به خیریه و پاشم وایستادی
خوشحالم که سهم خیلی خیلی کوچیکی داشتم در این کار بزرگت
نشون دادی که روح بزرگی داری
پاینده باشی
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
واسه خودت و واسه پدر عزیزت آرزوی سلامتی دارم آرش جان
از اولش گفتی میخای پول کتیبه رو بدی به خیریه و پاشم وایستادی
خوشحالم که سهم خیلی خیلی کوچیکی داشتم در این کار بزرگت
نشون دادی که روح بزرگی داری
پاینده باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.