تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه
تو خودت که مارو میزنی
:icon
[quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
تو خودت که مارو میزنی
تو خودت که مارو میزنی
الان روی صحبتت با کدوم مون هست
[quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
تو خودت که مارو میزنی [/div][/quote]
تو خودت که مارو میزنی
با تو نه با abbamin
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
الان روی صحبتت با کدوم مون هست[/div][/quote]
با تو نه با abbamin
تو خودت که مارو میزنی
با تو نه با abbamin
من کیو زدم؟
abbamin
[quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
با تو نه با abbamin[/div][/quote]
من کیو زدم؟
تو خودت که مارو میزنی
با تو نه با abbamin
من کیو زدم؟
اتحاد کینگ رو داری میزنی
[quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
من کیو زدم؟[/div][/quote]
اتحاد کینگ رو داری میزنی
تو خودت که مارو میزنی
با تو نه با abbamin
من کیو زدم؟
اتحاد کینگ رو داری میزنی
نه
abbamin
[quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]abbamin[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div]تا بوده تو همه سرور ها همین بوده حالا یا قبل کتیبه یا بعد کتیبه[/div][/quote]
من کیو زدم؟[/div][/quote]
اتحاد کینگ رو داری میزنی [/div][/quote]
:?: نه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.