درس خوندن اسونه خیلی اسونه خیلی خیلی اسونه ولی نوشتن تکالیف سخته خیلی سخته خیلی خیلی سخته
هر چیزی با تمرین و تکرار درست میشود
من نمیگم بده میگم سخته
هر چیزی با تمرین و تکرار آسان میشود
و در ضمن منظورم این بود که دروس با تمرین و تکرار و تکلیف در ذهن انسان حـک میشود.
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div]درس خوندن اسونه خیلی اسونه خیلی خیلی اسونه ولی نوشتن تکالیف سخته خیلی سخته خیلی خیلی سخته[/div][/quote]
هر چیزی با تمرین و تکرار درست میشود :icon_10:[/div][/quote]
من نمیگم بده میگم سخته[/div][/quote]
هر چیزی با تمرین و تکرار آسان میشود :icon_10:
و در ضمن منظورم این بود که دروس با تمرین و تکرار و تکلیف در ذهن انسان حـک میشود. :icon_10:
درس خوندن اسونه خیلی اسونه خیلی خیلی اسونه ولی نوشتن تکالیف سخته خیلی سخته خیلی خیلی سخته
من نمیگم بده میگم سخته
و در ضمن منظورم این بود که دروس با تمرین و تکرار و تکلیف در ذهن انسان حـک میشود.
بعله منم منظور شمارا گرفتم و گفتم منظور من این نبود که ان ها بد هستند
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والاااااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش...آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div]درس خوندن اسونه خیلی اسونه خیلی خیلی اسونه ولی نوشتن تکالیف سخته خیلی سخته خیلی خیلی سخته[/div][/quote]
و در ضمن منظورم این بود که دروس با تمرین و تکرار و تکلیف در ذهن انسان حـک میشود. :icon_10:[/div][/quote]
بعله منم منظور شمارا گرفتم و گفتم منظور من این نبود که ان ها بد هستند:|:|:|
من نمیگم بده میگم سخته
بعله منم منظور شمارا گرفتم و گفتم منظور من این نبود که ان ها بد هستند
من هم نگفتم که تو میگویی آنها بد هستند
یا حسین الشهید
[quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]1478963258963[/b][/div][div]درس خوندن اسونه خیلی اسونه خیلی خیلی اسونه ولی نوشتن تکالیف سخته خیلی سخته خیلی خیلی سخته[/div][/quote]
و در ضمن منظورم این بود که دروس با تمرین و تکرار و تکلیف در ذهن انسان حـک میشود. :icon_10:[/div][/quote]
بعله منم منظور شمارا گرفتم و گفتم منظور من این نبود که ان ها بد هستند:|:|:|
[/div][/quote]
من هم نگفتم که تو میگویی آنها بد هستند :icon_10:
نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین
مدرسه چیزای مثبت هم داره
خاطرات مشتی دارم من از مدرسه (و خواهم داشت)
مثلا یه بار دبیر زبانمون داشت فعلای اسنادی رو درس میداد و میگفت : "شد"،"است" . . . که یهو ینر از ته کلاس گفت : "کرد"
دبیر خیلی مذهبی بود نذاشت کلاس بترکه ولی همه تو دلشون خندیدن
خلاصه ما به خوشی این خاطره ها میریم مدرسه یکی دوتا هم نیس خیلی زیاده که سختی درس رو آسون میکنن
احسنت، درس خواندن بسیار شیرین است.
یا حسین الشهید
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]frozen therone[/b][/div][div]نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین:|[/div][/quote]
مدرسه چیزای مثبت هم داره
مثلا یه بار دبیر زبانمون داشت فعلای اسنادی رو درس میداد و میگفت : "شد"،"است" . . . که یهو ینر از ته کلاس گفت : "کرد":icon_4:
خلاصه ما به خوشی این خاطره ها میریم مدرسه یکی دوتا هم نیس خیلی زیاده که سختی درس رو آسون میکنن[/div][/quote]
احسنت، درس خواندن بسیار شیرین است. :icon_10:
نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین
مدرسه چیزای مثبت هم داره
مثلا یه بار دبیر زبانمون داشت فعلای اسنادی رو درس میداد و میگفت : "شد"،"است" . . . که یهو ینر از ته کلاس گفت : "کرد"
خلاصه ما به خوشی این خاطره ها میریم مدرسه یکی دوتا هم نیس خیلی زیاده که سختی درس رو آسون میکنن
من نگفتم درس خواندن شیرین ا
چرا حرف تو دهن من میذاری
گفتم حاشیه های کلاس شیرین هستن که تلخی درس رو جبران میکنن
ولی درس خوندن و رقابت هم لذت خاصی داره ها
درس خواندن از عسل شیرین تر است
یا حسین الشهید
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]frozen therone[/b][/div][div]نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین:|[/div][/quote]
مدرسه چیزای مثبت هم داره
مثلا یه بار دبیر زبانمون داشت فعلای اسنادی رو درس میداد و میگفت : "شد"،"است" . . . که یهو ینر از ته کلاس گفت : "کرد":icon_4:
خلاصه ما به خوشی این خاطره ها میریم مدرسه یکی دوتا هم نیس خیلی زیاده که سختی درس رو آسون میکنن[/div][/quote]
احسنت، درس خواندن بسیار شیرین است. :icon_10:[/div][/quote]
من نگفتم درس خواندن شیرین ا:|
چرا حرف تو دهن من میذاری:|
ولی درس خوندن و رقابت هم لذت خاصی داره ها[/div][/quote]
درس خواندن از عسل شیرین تر است :icon_10:
مدرسه چیزای مثبت هم داره
چرا حرف تو دهن من میذاری
درس خواندن از _ _ بدتر است
جهاد کنید با درس خواندن
ما به درس خواندن عشق میورزیدیم
شییرین تر از تحصیل فقط مرگ است
یا حسین الشهید
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]frozen therone[/b][/div][div]نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین:|[/div][/quote]
مدرسه چیزای مثبت هم داره
درس خواندن از عسل شیرین تر است :icon_10:[/div][/quote]
درس خواندن از _ _ بدتر است[/div][/quote]
:|
جهاد کنید با درس خواندن :icon_10:
ما به درس خواندن عشق میورزیدیم :icon_10:
شییرین تر از تحصیل فقط مرگ است :icon_10:
مدرسه چیزای مثبت هم داره
چرا حرف تو دهن من میذاری
درس خواندن از _ _ بدتر است
جهاد کنید با درس خواندن
ما به درس خواندن عشق میورزیدیم
شییرین تر از تحصیل فقط مرگ است
درس میخونیم ولی حقیقت رو هم باید گفت
حقیقت هایتان توی حلقتان، درس خواندنی که با عشق و علاقه همراه نباشد، به درد نمیخورد
این مطلب در 1394/06/31 16:18:44 نوشته شده است و در 1394/06/31 16:19:01 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]frozen therone[/b][/div][div]نه خوشبختی ؟بینابین؟بازم نصف بیشتر روز کلاس و خستگی و جمع شدن بساط بازیو اخه خوشبختی و بینابینو از کجا اوردین:|[/div][/quote]
مدرسه چیزای مثبت هم داره
درس خواندن از عسل شیرین تر است :icon_10:[/div][/quote]
درس خواندن از _ _ بدتر است[/div][/quote]
:|
جهاد کنید با درس خواندن :icon_10:
ما به درس خواندن عشق میورزیدیم :icon_10:
شییرین تر از تحصیل فقط مرگ است :icon_10:[/div][/quote]
درس میخونیم ولی حقیقت رو هم باید گفت[/div][/quote]
حقیقت هایتان توی حلقتان، درس خواندنی که با عشق و علاقه همراه نباشد، به درد نمیخورد :icon_10:
والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!!
خجالت دارد! قباحت دارد!
امروز دشمنان ما را میکوبند که علمتان عقب است و جهان سومی هستید و ...
امروز باید علم را فراگیریم تا دشمن را بکوبیم
که چمران در مناجاتش گفت:
خدایا! کمکم کن تا علمم افزونی گردد و به درجات رفیع علم برسم، که دشمنان نتوانند مرا بخاطر علمم طعنه بزنند.
این مطلب در 1394/06/31 16:30:17 نوشته شده است و در 1394/06/31 16:31:16 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!![/div][/quote]
خجالت دارد! قباحت دارد! :|
امروز دشمنان ما را میکوبند که علمتان عقب است و جهان سومی هستید و ... :icon_10:
امروز باید علم را فراگیریم تا دشمن را بکوبیم :icon_12:
که چمران در مناجاتش گفت:
خدایا! کمکم کن تا علمم افزونی گردد و به درجات رفیع علم برسم، که دشمنان نتوانند مرا بخاطر علمم طعنه بزنند. :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.