aliarash2012سید محمد مهدی حسینیaliarash2012سید محمد مهدی حسینیsultan_amir5555سازنده خود بازی در اخر بازی گفته گفته وقتی بازیکن بازی رو شروغ میکنه میگه این بازی مسخره هست و بده ولی با خود میگه بزار یه دیقه بازی کنم وقتی بازی میکنه دنیاش عوض میشه وارد دنیایه رویاها میشه همیشه رویا میبینه همیشه سعی میکنه دنیایه رویاهاشو بهترو بهتر کنه ولی یه روز میاد دنبال پایان بازی وقتی بازی رو تموم میکنه وقتشه که از خواب بیدار بشه
بیدار شو بازی کن بیدار شو
خخخخخخخ
متاسفانه پایان بازی برای نسخه های اندروید وجود نداره .... پایان بازی فقط در نسخه های کامپیوتری است ... خخخخخ
پس یعنی بازی من پایان نداره و من تا ابد در خواب میمانم ....
سید کوچولو من فیلمو دیدم اصلا نترسیدم راستی سید کوچولو من شنیدم این بازری بسیار اعتیاد آور استآیا راست می گویند
فیلم که ترسناک نیست ...
من فقط پیاز داغشو زیاد کردم ..... ولی اگه جای اون ها بودی یکم میترسیدی .... چون غرق در بازی میشی و دیگه نمی فهمی که این اصلا واقعی نیست ....
زهر مار و سید کوچولو ....
اره باووو .. اعتیاد آوره .... ولی فقط کافیه کار ساخت و ساز و معماریت تموم بشه ( مثل من ) . چون دیگه هیچی برای ساختن به نظرت نمیاد خیلی سریع اعتیادش میپره ....
اگه نسخه ی اندروید پایان داشت من دیروز تمومش کرده بودم .... چون معبد رو کشف کردم ولی اندر آی که کلید دروازه به دنیای آخر هست رو ندارم .... یعنی اصلا توی نسخه ی اندروید نیست ....
الان من اصلا بهش اعتیاد ندارم .... چون کار جدیدی توش ندارم ....
خلاقیت تو خیلی پاینه اگه من برم توی بازی به خاطر خلاقیت زیادم معتاد بازی میشم سید کوچولو
خلاقیت من پایینه ؟؟؟؟؟
دلم میخواد چند تا اسکرین شات بگیرم بذارم ....حیف که الان دم دستم نیست ....
من 3 یا 4 روز فقط داشتم روی خط ویژه ی ترن سومم کار میکردم .... اسمش لانگ ترن هست ولی این لانگ واقعا لانگه ... خیلی طولانیه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot