اعضا هم اعضای قدیم انجمن
همین الان هم دارید خراب میکنید
برای همینه یه وجب خاک روی انجمنه
داداش از اعضای قدیم نگو که...
ولی من زیاده روی کردم
آخه انجمنو عوضش کنیم یعنی چی؟
اعضای جدید تا میان 10 تا پست شبیه هم توی هر 3 قسمت انجمن میزارن یا قدیمی هارو میارن بالا
منظورت منم؟
منظورم هرکسی که این کارا رو میکنه.10-15 روزه نیومدم آمار دستم نیس
خب درسته
ولی یک خواهش
از واژهی اعضای قدیمی استفاده نکنین چون چیزی که شما فکر میکنین اعضایی اند که پنج ماه است عضو اند
اما در واقع اعضای قدیمی واقعی از اواخر بهمن ماه سال پیش (1390) در اینجا عضو بوده اند که هیچکدومشون هم نیستند
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]اعضا هم اعضای قدیم انجمن
همین الان هم دارید خراب میکنید
برای همینه یه وجب خاک روی انجمنه:x[/div][/quote]
داداش از اعضای قدیم نگو که...
ولی من زیاده روی کردم
آخه انجمنو عوضش کنیم یعنی چی؟[/div][/quote]
اعضای جدید تا میان 10 تا پست شبیه هم توی هر 3 قسمت انجمن میزارن یا قدیمی هارو میارن بالا:x
[/div][/quote]
منظورت منم؟[/div][/quote]
منظورم هرکسی که این کارا رو میکنه.10-15 روزه نیومدم آمار دستم نیس[/div][/quote]
خب درسته
ولی یک خواهش
از واژهی اعضای قدیمی استفاده نکنین چون چیزی که شما فکر میکنین اعضایی اند که پنج ماه است عضو اند
اما در واقع اعضای قدیمی واقعی از اواخر بهمن ماه سال پیش (1390) در اینجا عضو بوده اند که هیچکدومشون هم نیستند
اعضا هم اعضای قدیم انجمن همین الان هم دارید خراب میکنید برای همینه یه وجب خاک روی انجمنه
داداش از اعضای قدیم نگو که... ولی من زیاده روی کردم آخه انجمنو عوضش کنیم یعنی چی؟
اعضای جدید تا میان 10 تا پست شبیه هم توی هر 3 قسمت انجمن میزارن یا قدیمی هارو میارن بالا
منظورت منم؟
منظورم هرکسی که این کارا رو میکنه.10-15 روزه نیومدم آمار دستم نیس
خب درسته ولی یک خواهش از واژهی اعضای قدیمی استفاده نکنین چون چیزی که شما فکر میکنین اعضایی اند که پنج ماه است عضو اند اما در واقع اعضای قدیمی واقعی از اواخر بهمن ماه سال پیش (1390) در اینجا عضو بوده اند که هیچکدومشون هم نیستند
موافقم.خیلیا رفتن
خیلیا نه
همه
[quote][div][b]rismanchian2[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]اعضا هم اعضای قدیم انجمن همین الان هم دارید خراب میکنید برای همینه یه وجب خاک روی انجمنه:x[/div][/quote] داداش از اعضای قدیم نگو که... ولی من زیاده روی کردم آخه انجمنو عوضش کنیم یعنی چی؟[/div][/quote] اعضای جدید تا میان 10 تا پست شبیه هم توی هر 3 قسمت انجمن میزارن یا قدیمی هارو میارن بالا:x [/div][/quote] منظورت منم؟[/div][/quote] منظورم هرکسی که این کارا رو میکنه.10-15 روزه نیومدم آمار دستم نیس[/div][/quote] خب درسته ولی یک خواهش از واژهی اعضای قدیمی استفاده نکنین چون چیزی که شما فکر میکنین اعضایی اند که پنج ماه است عضو اند اما در واقع اعضای قدیمی واقعی از اواخر بهمن ماه سال پیش (1390) در اینجا عضو بوده اند که هیچکدومشون هم نیستند [/div][/quote] موافقم.خیلیا رفتن[/div][/quote]
خیلیا نه
همه
سلام من یه پیشنهاد داشتم
لطفا وقتی نتایج نظر سنجی رو نشون میدهید بگید چند نفر رای داده اند
ممنون
ما که نفهمیدیم چی گفتی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون[/div][/quote]
ما که نفهمیدیم چی گفتی
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون
ما که نفهمیدیم چی گفتی
کجاشو نفهمیدی؟ خیلی واضحه
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون[/div][/quote]
ما که نفهمیدیم چی گفتی[/div][/quote]
سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون
ما که نفهمیدیم چی گفتی
ببخشید حالا فهمیدم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]سلام من یه پیشنهاد داشتم
ممنون[/div][/quote]
ما که نفهمیدیم چی گفتی[/div][/quote]
کجاشو نفهمیدی؟ خیلی واضحه[/div][/quote]
ببخشید حالا فهمیدم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]خواهش میکنم
دیگه تکرار نشه:twisted:[/div][/quote]
بشه چی میشه؟[/div][/quote]
دوباره همین پست رو می نویسم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.