راستی یه ویژگی خاصی که داشت این بود باید همیشه روئ اکانت باشی 24 ساعت نبودم بالای 999 تا حمله بهم شد و اولین سروری بود که فارم شدم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/06/25 13:50:35
|
|
1394/06/25 13:50:41
واییییییییییییییی سرور ثهرمانان 2 رو بگو
|
|
1394/06/26 00:36:15
من تا جایی که یادمه یکی اوایل سرور بهمون پیله کرده بود حسابی دیگه نیروهامون رو میزد فارم میشیدم منم که همش جاخالی میدادم حالا گذشت چون دوستان نبودن حس و حال بازی نبود واسه اینکه سرور رو چک کنیم از دو طرف نقشه شهر ساختیم و در نهایت همون اوایل هرچی فارم تو نقشه قرمزه بود رو گذاشتیم تو لیستمون هر چی زور زدیم نشد فاصله با تاپ زیاد بود چون نه متروکه خالی بود و نه اینکه مثل بعضیا یه گله بریزن سر یه اکانت تک و تنها بودیم اگه اشتباه نکنم روز 3-4بازی من تولیدات شهر اول رو فول کردم همینطور شهر دوم رو به سطح 18-19رسوندم در کل با با خرید منابع من همون یک ساعت اول شروع سرور سطح تولیدات رو به بالای 10رسوندم نکته ی خوبش این بود که حدود 2هفته بیشتر بازی نکردم اکانت هم توی اتحاد دره گرگ ها بود منم رفتم بعد 20روز برگشتم! به نظرتون چی شد؟ یکی اومده بعد این همه مدت از 5تا شهرمون شهر 3رو زده اگه اشتباه نکنم اونم دقیقا یک روز قبل برگشتنم و واسه همینه از اتحاد انداخته بودنمون بیرون رفتم یه چک کردم دیدم اونی که اوایل سرور نزدیک بود مارو بزنه قبل ما زدن به رحمت خدا فرستادنش با همون نیروهای شهر 1 و 2 که مال دو هفته اول بازی بودن ریختم سر یکی از اکانت های تاپ سرور یکی از شهراش رو زدم فکر کنم شهر 2 یا 3 بود حالا خود چیزی که منم زدم کم نبود بالاخره سرعت ساخت بالا بود روزانه کلی نیرو میشه ساخت fяїέηđs
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/06/26 00:40:37
یادش بخیر یاد قدیما بخیر الان دیگه حس بازی نمیاد
|
|
1394/06/26 16:56:20
راستی اصلا سخت نیس abbamin
|